maanantai 8. maaliskuuta 2010

Hyvää Naisten päivää!

Ensin täytyy tietysti toivottaa hyvää naisten päivää kaikille meille ihanaisille naisille :) Mies toivottelikin jo aamulla ja lupasi tuoda jotain kivaa kun palailee salilta!

Täällä aletaan pikku hiljaa touhuamaan kun paineet ovat pysyneet hyvinä ja vointi on muutenkin ihan ok. Ei tietenkään mitään hirveetä fyysistä rasitusta, mutta pieniä arjen askareita jne. Viikonloppuna leikkailinkin kankaat seuraavaa ompeluprojektia varten ja jämäpaloista ompelin sitten vauvallekin paidan tänä aamuna ja kangasta jäi vieläkin, joten ajattelin vielä leikellä joku päivä kangasta ja tehdä pienokaiselle mekonkin.Tänään sit aloin ommella vauvan paitaa ja se syntyikin nopeesti aamupalaa syödessä. Kaavat oli Käsityölehden viime numerosta (02/2010) ja koko 60 cm, mutta mielestäni suht iso koko eli vastaa varmaan 70 cm kokoa lähes.Ja ennen klo 12 paita olikin valmis..
Omaa paitaa alan varmaan ommella joskus loppuviikolla. Huominen menee asioilla, eli leikkautamme tyttökissamme, joten vien sen aamulla lääkärille ja lääkäri soittaa, kun kissan voi noutaa. Ilta meneekin sitten, kun vahdimme tokkuraista kissaa ja pidämme sille seuraa, kun Tipsu täytyy kuitenkin pitää erillään muista kissoista ja koirasta ettei satu vahinkoja tikkien kanssa ja ettei kissa tokkurassa yritä hypätä jonnekin ja putoa. Eli hieman stressaava päivä tiedossa, mutta onneksi mieheni on lomalla joten vahdimme sitten yhdessä :)

2 kommenttia:

birdiebabe kirjoitti...

Ihanaa raikasta raitaa! :)

Mama kirjoitti...

Raidat on kyl niin ihania :) Paitsi ommellessa kun menee hermot raitoja kohdistellessa!