perjantai 12. maaliskuuta 2010

Haaveilua ja ompelua

Tänään eksyin pitkästä aikaa "vahingossa" Topshopin sivuille ja ihastuin totaalisesti muutamaan kevään uutuuteen. Tällä hetkellä ei viitsi vielä uusia vaatteita shoppailla mahan takia, joten haaveisiin vielä jäivät kevään uutuudet, mutta tilaus lähtee keväällä aivan varmasti! Seuraavat vaatteet ihastuttivat ja jäivät harkintaan:



Tost roosan värisestä topista tulee jo niiiin kesä mieleen! Nahkatakki on kauan ollut haaveissa, ja Topshopista ainakin löytyi mieleinen malli. Toisaalta ihastuin tänään Seppälässä nahkatakkiin, joka oli tosin huomattavasti kalliimpi, mutta siis aitoa nahkaa. Toi hiekan värinen love neule on niiiiin ihana! Se täytyy ainakin saada :)

Perjantaina lähdettiin miehen kanssa käymään kaupoilla. Lähinnä käytiin Citymarketin kauppakeskus kiertämässä ja sainkin sitten myöhästyneen naisten päivän lahjani. Mies oli ajatellut jo maanantaina, että haluaa ostaa minulle Sun silk-tuotteita, jotta saisin osallistua 40€ hemmottelulahjakortin saamiseen. Ei sit raukka ollut tiennyt mitä niistä purkeista haluaisin, joten käytiin tänään ostamassa yhdessä. Aikaisempaa kokemusta Sunsilkistä ei ole, joten tuleepahan sekin testattua!



Shoppailuasusteena toimi ompelemani paita, jonka sainkin jo valmiiksi. Ajattelin laittaa mahdollisesti vielä taskut paitaan. Aikaisemmin esittelin kultaisia nappeja, jotka purin tunikastani, niin ajattelin, että ne voisivat sopia napeiksi. Paidassa on ihanat puhvimaiset hihat, jotka ei oikein kuvassa näy.

Ei kommentteja: