keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Tästä se lähtee.. sisustamisella..

Eli tästä pitäis aloittaa bloggaaminen.. Mietin mistä aloittaa ja kun kerta blogin nimi on Mama's life niin ajattelin aloittaa tulevan tiitiäisen huoneen sisutamisesta. Tiitiäisen laskettu aika on 22.3 joten nyt mennään siis rv 32+2. Vauvan huone on vielä vaiheessa (niin kuin on suurin osa muistakin huoneista!, mutta kaikki tärkeimmät on hankittu!

Photobucket

Lipasto ja yövalo, Ikea
Mauri Kunnas taulut, BookAvenue
Kengät, Prisma
Minun kirjani, tilaajalahja Vau.fi

Vauvan "hoitopiste" on vaiheessa, kaikki tavarat vielä sekaisin ja varmaan vaihtavat vielä paikkaa kun pääsee testaa tositoimissa miten parhaiten toimivat.

Photobucket

Cam Nuvola hoitopöytä, Netanttila
Pinnasänky, Ikea

Lempiesineeni ehdottomasti vaavinhuoneessa on Amazonilta tilattu mobile, tietenkin NallePuh aiheinen.

Photobucket

Aiotaan kokeilla kestovaippoja vauvallemme ja ensimmäiset vaipat on jo hankittu, ja pino kankaita odottaa ompelemista. Tällä viikolla pitäisi saapua vielä sisäkankaita joten ensi viikolla sitten aloitetaan ompelu-urakkaVaipoista sininen ja lila ovat muumi-taskuja ja vihreä myllymuksuilta. Peikkovaippa on oma kokeilu ja ihan ok tuli! Ekaa kertaa elämässä konetta käyttäneenä.. Lukuunottamatta jotain käsityötuntien räpellyksiä yli 10 vuotta sitten.Lisäks löytyy äippäpakkauksen vaippoja noin 15 kpl, joita on saatu sukulaisilta, tutuilta jne.

Vauvan huoneesta meillä on ovi isoon vaatehuoneeseen, joka tulee olemaan allekirjoittaneen kevään projekti. Tällä hetkellä varastona toimiva tila on tarkoitus tyhjentää ja sinne rakennetaan minulle "oma tila" :D Hankitaan pieni pöytä, jossa voin ommella, opiskella jne. Ja perälle varmaan tulee jotain säilytystilaa, eli jotkut kivat hyllyt rakennetaan. Mutta tämä on tila, jonka saan sisustaa ihan vaan omaa käyttöäni varten! Tästä projektista sitten lisää kevään edetessä.

Photobucket

Loppuun viel pari mahakuvaa raskauden varrelta. Lisää sitten kun loppua kohden mennään. Ekassa kuvassa vielä normaaleissa H&M vaatteista, syvä huokaus.. Olis kyllä niin ihana laittaa ihan normivaatteet päälle! Tänään shoppailin netistä kenkiä, parit löyty ellokselta, joten ainakin jotain kivaa. Lisäks tilaus lähti hairstorelle ja sieltä tulossa muun muassa Tigiä. Lisäksi tilasin piiiitkään haaveilemani ompelukoneen, koska nyt minulla on äitini ikivanha kone lainassa. Shoppailuista lisää sitten ku paketit alkaa tippumaan kotiin!

Ei kommentteja: