perjantai 29. tammikuuta 2010

Sokerirasitusta ja shoppailua

Tänään oli sitten aamulla herättävä aikaiseen eli kello soi 6.40. Järkytys! Äkkiä vaan vaatteet niskaan ja kohti sairaalaa. 7.40 oli sitten aika sokerirasitukseen. Matkan varrelta juoksin kaupasta uusimman käsityölehden sekä Oma koti-lehden, ettei tylsyys pääsisi niin pahasti yllättää. Käsityölehdestä löytyikin muutama tosi kiva ohje jota pitää päästä kokeilee kunhan saan uuden ompelukoneeni.



Vähän ennen kymmentä koe oli viimein ohi ja pääsin syömään eväitä ja suuntasin kohti kaupunkia aamukahvin tuskani kanssa. Palkkapäivän kunniaksi TÄYTYY käydä hieman shoppailemassa ja kun niin reippaasti suoriuduin tuosta sokerirasituksestakin.. No tarkoitus oli käydä shoppailee vaan uudet meikit kun koko meikkivarasto oli täysin pelkkiä purkkien pohjia, mutta erehdyin kulkemaan kauppakeskuksen läpi ja eksyin uuteen ONLYn liikkeeseen. Sieltä löysin itelle ihanat tummansiniset farkkulegginssit ja ainoastaan hintaan 14,95, ja mä jopa mahduin niihin! Lisäksi alekorista löytyi -50% aivan unelmahuivi tähtikoristeineen.



Sit suuntasin Anttilan meikkialennuksiin ja mukaan tarttui Maybellinen mineraalimeikkivoide, Rimmelin Extra super lash ripsari sekä sokoksen alesta lempparini eli Lorealin Touche magique valokynä. Muut tuotteet olivat ennestään tutut ja hyväksi havaitut, mutta maybellinen meikkivoide oli uusi testaus. Kotiin tultua pesin heti aamun pikameikit pois ja ja testasin ja yllätyin positiivisesti! Peittää yllättävän hyvin, jälki oli tasainen ja lopputulos kuitenkin kevyt. Suosittelen!



Lopuksi pyörähdin vielä jyskin kautta kotia ja mukaan tarttui pientä kivaa sisustustilpehööriä. Eli lähinnä tuikkuja, koristekiviä ja koristeoksia. Mieheni läksi vierailemaan vanhemmillaan, joten ajattelin alkaa tehosiivota ja miettii samalla mihin sommitelen shoppailuni.



Lopuksi täytyy taas herkutella. Koska rankka shoppailu kulutti niiiiin paljon kaloreita niin vajaus piti korvata ja tästä herkusta en yksinkertaisesti päässyt ohi kaupassa. Fazerin tuore toffeemuffinssi, täytteenä lisää toffeeta. Ja tietenkin kuppi lämmintä cappucinoa. NAM!



Ja nyt siivoamaan. Kävin äsken tsekkaa Netanttilan sivuilta et mun ompelukone on nyt noudettavissa. Joten viikonloppuna ommellaan eli vaippa-asiaa tulossa!

Ei kommentteja: