torstai 28. tammikuuta 2010

Bad hair day ja muutenkin vähä bad day

Tääl on ollu jotenki mörökölli olo koko päivän. Tukka pystyssä vaan haahuillaan huoneesta toiseen :D Muutenki päivä menny tosi putken kun aloitin aamuni perinteisesti kaurapuuron keitolla, no siinä sitten hämmentelin ja join kahvia samalla ja havahduin yhtäkkiä järkyttävään ajatukseen.. Kattilassa on RIISIÄ! Oli sit vähä purkit menny sekaisin. No iltapäivällä kävin kaupassa ja kun olin saanu miljoona kauppakassia purettua jääkaappiin niin ajattelin lämmittää järkyttävään nälkään eiliset tähteet. No ruoka mikroon ja ajattelin et laitan sillä aikaa tulen uuniin. Hetken päästä pääsin sit syömään ja kun puolet ruuasta oli syöty aloin ihmetellä miks ihmeessä mun ruoka on jääkylmää. No kait se sit on jos unohtaa laittaa mikron päälle...hmm.. Täs niinku muutama pieni takaisku tältä päivältä!Ihana asia oli et pengoin kaapit eilen ja löysin ihan oikeesti FARKUT, jotka sain jalkaan! Muuten ihan kiva mut pakkasta oli tänään TAAS 27 astetta joten ei ehkä
farkkukeli! Sovitin kuvassa olevia farkkulegginssejäkin ja nekin sujahti jalkaan! Kuva eilen illalta kun tukka (jälleen) pystyssä ja flunssainen olo. Löysin kaapista vanhan huivin, ja tietty lämmintä kaakaota, molemmat lämmitti kivasti.

No tänään piti aamu juosta kaupassa, postissa jne! Hirvee kiire!Löysin kaapista harmaan tosi vanhan löysän pooloneuleen ja tietenkin lämmin huivi, koska olo on edelleen flunssainen.

Illal mun piti lähtee nyt kouluun, mutta sattuneista syistä en sit pääsekään. Isäni on kipeenä ja odotan et pääsenkö häntä tänään sairaalaan katsomaan vai viedäänkö hänet Kuopioon sairaalaan leikattavaksi.Opiskelen siis taloushallinnon ammattitutkintoa aikuiskoulutuskeskuksessa.

Lopuksi vielä päivän ihanuus, eli kaupasta löysin Gevalian cappucinojauhetta, makuna milka. Aiemmin oon juonu Daimin makuista ja se oli ainakin järkyttävän hyvää, joten nyt oli pakko kokeilla tätä. Ja hyvää oli tämäkin. Eli jauhe kuppiin ja kiehuvaa vettä päälle. ja NAM!Tänään tuli paketti Myllymuksuilta, jossa loput tilaamani vaippakankaat, mutta palaan vaippa-asiaan myöhemmin :)

2 kommenttia:

Sari. kirjoitti...

Kurkkimassa sun blogia ekaa kertaa :) Onnea "loppusuoralle", oot jo ihanasti voiton puolella :)

Mama kirjoitti...

Kyllä tää ihanasti on jo loppusuoralla vaik tuntuu kyl et nyt ne pisimmät päivät vasta alkaakin :)