torstai 22. marraskuuta 2012

Viimeinkin shoppailusta maksetaan! Ostohyvitys.fi

Himoshoppaajalle tuli ilouutinen, kun kuulin ostohyvitys sivustosta. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että shoppailusta maksetaan. Mukana on todella paljon nettikauppoja, varsinkin kaikki omat suosikkini kuten nelly.com, cdon.com, zooplus, halens, ellos jne jne. Palvelusta löytyy yli 400 kauppaa, joista saa bonusta ostoksista, raha palautetaan tilille. Käytännössä shoppailusta maksetaan. Ja kuitenkin aina tarvitsee kaikkea kivaa uutta, niin miksei siitä ottaisi tätä ilmaista hyötyäMinä olen jo rekisteröitynyt, lukijat pääsevät rekisteröitymään klikkaamalla kuvakkeita sivupalkissa ---->

Tässä hieman infoa lainattuna ostohyvityksen sivulta

Kuinka voin saada ostohyvitystä?

Ostohyvityksen käyttäjät saavat rahaa takaisin Ostohyvityksen kautta tekemistä nettiostoksista. Rekisteröidy ensin ilmaiseksi Ostohyvityksen jäseneksi. Kun olet rekisteröitynyt, kirjaudu sisään sivustolle ja valitse verkkokauppa, jossa haluat asioida tai etsi haluamasi kauppa oikean ylälaidan hakukentässä. Klikkaa verkkokauppaan Ostohyvityksen sivulta ja tee ostoksia normaaliin tapaan. Ostoksesi verkkokaupassa seurataan sähköisesti ja tiedot toimitetaan edelleen Ostohyvitys.fi -sivustolle. Muista, sinun täytyy klikata verkkokauppaan aina Ostohyvityksen kautta, jotta voimme maksaa sinulle ostohyvitystä.

Kuinka Ostohyvitys maksetaan tililleni?

Kun olet kerännyt 15 euron edestä ostohyvitystä, voit pyytää rahojen maksua tilillesi Oman sivusi kautta Maksettavan ostohyvityksen suuruus on vähintään 15 euroa. Maksut prosessoidaan kerran viikossa ja maksun siirtymisessä kestää pankista riippuen 2-3 päivää.

Ei kommentteja: