tiistai 27. marraskuuta 2012

Äidin uusi lelu, Viledan robottimoppi

Selailin anttilan sivuja ja erehdyin törmäämään viledan uutuuteen, robottimoppiin. Koska hintaa oli alle 50 e päätin testata tämän uuden tuotteen. Moppi lupaa putsata nurkat sekä sen pitäisi toimia suurinpiirtein kaikilla lattiapinnoilla.

Kuva viledan nettisivuilta
 
Kone lähti heti testikäyttöön kun sain sen paketista revittyä. Koneesta löytyi puolen tunnin ja 120 minuutin ohjelma. Koneeseen täytyy ostaa kertakäyttöisiä mikrokuituliinoja, joiden hinta n 4€/20 kpl. 
 
Perheessämme on neljä kissaa ja koira, joten ainainen ongelma on pölyn ja karvojen kertyminen nurkkiin ja lattia näyttää aina harmaalta.
Moppi pääsi ensimmäisenä tositoimiin makuuhuoneessa, jossa karvoja kertyy sängyn alle ja inhoan sängyn alapuolen imuroimista. Laite oli tässä asiassa enemmän kuin näppärä. Laitoin päälle puolen tunnin ohjelman ja kone jäi yksin huristelemaan. Koneen plussana myös erittäin hiljainen ääni! Lopputulema oli tämä:

 

 
Kone keräsi järkyttävän määrän karvaa! Käytämme laitetta nyt lähes päivittäin. Olen kiinnittänyt huomiota, että lattiat ovat selkeästi puhtaammat. Lisäksi bonuksena, meidän neiti tykkää "vahtia" ettei kone jää minnekään kiinni, joten neidillekin huvia riittää laitteesta. Suosittelen!

2 kommenttia:

Micu kirjoitti...

Voi vitsi, eti tuli semmoinen tunne, että tuo pitää hankkia!

Hanna T kirjoitti...

Suosittelen! Helpottaa kummasti arkea.