perjantai 30. marraskuuta 2012

Ihana ihanampi Universal stone

Monessa blogissa on suositeltu Universal stone-puhdistusainetta. Olen yrittänyt kauan etsiä täydellistä puhdistusainetta, jolla saisi paikat helposti puhtaaksi. Tämä aine on mielestäni lähestulkoon täydellinen :)

 
Universal Stonen teho perustuu sen sisältämään vihreään saippuaan, kiillotussaveen sekä glyseriiniin. Vettä käytettäessä kiilotussavi ja saippua sekoittuvat keskenään ja muodostavat vaahtoa, joka irroittaa tehokkaasti vaikeatkin likatahrat. Kiillotussaven hienojakoisuuden ansiosta tuote ei naarmuta. Universal Stonen sisältämä kasvipohjainen glyseriini sulkee pinnan puhdistuksen jälkeen, jolloin uusi lika ei tartu pintaan yhtä helposti.
 
 
Kiillotan kyseisellä aineella tiskipöydän, hanat ja pöytätasot. Nyt keksin kokeilla tuotetta kylppärin saumoihin. Ainetta levitetään mukana tulevalla kostella sienellä (pakkauksessa kaksi sientä) ja lopuksi pyyhitään tai suihkutetaan vedellä. Näin aloitettiin.. Kuvassa näkyykin pinttyneen likaiset saumat.

 
Sen jälkeen huuhdotiin vedellä ja lopputulos on mahtava.
 
Ennen..
 
Ja jälkeen..

 
 
 Laatat pysyvät paljon paremmin puhtaina käsittelyn jälkeen, koska aine muodostaa ns. kalvon pintaan. Tuotetta muuten suositellaan lapsiperheille, koska aine on myrkytön
 
 
 

Ei kommentteja: