sunnuntai 7. elokuuta 2011

Asuntomessujen omat suosikit

Useissa blogeissa on esitelty Kokkolan asuntomessujen suosikkeja, joten päätin listata omat sisustussuosikit. KAikki kuvat ovat asuntomessujen nettisivuilta lainattu ja en sen kummemmin eritellyt kohteiden numeroja.

Olohuoneissa tykkäsin vaaleista, erilaisia ruskean sävyjä sisältävistä sisustuksista. Erityisen paljon tykkäsin merihenkisesti sisustetusta talosta, jonka olohuoneesta kuva kolmanneksi alimmaisena.
Keittiöistä löytyi moderneja ja kivoja vaaleita hieman talonpoikaistyylisiä/merihenkisiä keittiöitä.


Katselin myös innokkaasti lasten huoneiden kuvia, koska kohta pitäisi alkaa laittamaan Emilian huonetta. Pari kivaa vaihtoehtoa löytyikin. Mahtava idea oli kuvassa, jossa huoneen poikki oli laitettu pöytätaso ja alle mahtuu säilytystilaa, jotka saa kätevästi verhon taakse piiloon.


Meillä alkaa syksyllä vessaremppa, joten bongasin ihanan "kylppärikuva". Kyseessä on siis pukeutumistila. Ehkä en saa ideaa meidän vessaan mahtumaan, mutta olisihan tällainen luksusta :) Lisäksi tehdään sen verran pientä pintaremonttia, että käsitellään sauna mustaksi, joten löysin kivan näköisen saunan, joka vahvisti ehdottomasti toivetta tummasta saunasta.


Lopuksi vielä aivan ihana kuva viherhuoneesta. Sellaisen haluan ehdottomasti seuraavaan taloomme (kunhan joskus sellainen erehdytään taas rakentamaan!). Rakastan viherhuoneita ja nykyään tuntuu, että ne alkavat taas olla "muodissa". Itse tosin laittaisin viherhuoneeseen paaaaljon enemmän kasveja. Kuvassa viherhuone on enemmän katettuna terassina.

Huomenna on meidän perheessä paluu arkeen. Miehen kanssa ollaa lomat pidetty ja neiti aloittaa huomenna päiväkodissa. Huomenna tosin minulla on vapaapäivä, joten harjoitellaan vasta päiväkotia ja tutustutaan. Tiistaina on sitten tosi kyseessä :) Onneksi ei tarvitse neidin olla monta tuntia päivässä. Noin 4-6 tuntia meidän vuoroista riippuen. Jännä viikko siis tulossa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Luin blogiasi muutamien kuukausien ajalta, ja tykkään kovasti. Onko teidän lapsen nimi Neiti? :) Kun sillä nimellä ainakin joka postauksessa tyttöä kutsutaan.
Aattelin kysyä kun en ole kuullut aikaisemmin kyseistä nimee.

PikkuMamma kirjoitti...

Tervetuloa blogiin :) Meidän pikkuisen nimi on Emilia, neidiksi aina kutsutaan, kotonakin :)Toivon mukaan ehtisi nyt ënemmän blogia päivittelemään kun tuli paluu arkeen :)

Minna.K kirjoitti...

Nuo mustavalkoiset tyynyt noissa asuntomessujen kuvissa on ihania. Muutenkin asuntomessut on niin inspiroivat. :)