keskiviikko 24. elokuuta 2011

Olohuoneen päivitys

Täällä tehdään paluuta arkeen ja yritetään päästä uuteen elämän rytmiin kun meidän neiti aloitti päiväkodin pari viikkoa sitten. Päiväkoteilu on lähtenyt suht hyvin liikkeelle, vähän itkuisuutta päiväkotiin jäädessä, mutta itku loppuu kuulemma heti kun lähdetään töihin ja hoitajien mukaan neiti viihtyy hyvin, syö reippaasti ja nukahtaa ensimmäisenä päiväunille :)

Syksyn tullessa ollaan päivitetty myös olohuonetta. Saatiin uusi tv-taso miehen veljeltä ja uudet verhot odottavat kaapissa, kun saisi joskus aikaiseksi laittaa. Olohuoneeseen on tulossa tummia kalusteita lisääkin. Hankinnan alla on sohvapöytä mustana ja pyörillä mieluiten.

Image and video hosting by TinyPic

Olohuoneeseen on tullut myös uusi matto, hobbyhallin koodi-mallistoa. Matto on ihanan pörröinen, nukan pituutta taitaa olla seitsemän senttiä. Lisäksi tykkään kiiltävästä pinnasta.

Image and video hosting by TinyPic

Täällä odotetaan innokkaasti perjantaita, jolloin olisi vapaapäivä ja ohjelmassa olisi tunnin kasvohoito. Viime viikolla kävin pitkästä aikaa kampaajalla, joten pitää muistaa välillä vähän hemmotella itseään.

2 kommenttia:

Lumppumaakari kirjoitti...

Näyttää kivalle jakuvat ovat lämpöisiä :)

PikkuMamma kirjoitti...

Kiitos kovasti :)