lauantai 9. heinäkuuta 2011

Vesipedot vauhdissa

Tänään olin sairaslomalla kipeytyneen polven takia. Lääkäri määräsi lepoa, joten päätettiin lähteä käymään rannalla. Varmaan olen viimeksi makaillut rannalla joskus kolme vuotta sitten, samoin uinut silloin viimeksi järvessä. Joten kivaa oli pitkästä aikaa ja neitikin tutustui rantaelämään ensimmäistä kertaa. Aamupäivällä pakattiin aurinkorasvat ja uimapuvut ja suunnattiin kohti rantaa.

Rantailu aloitettiin makailemalla ja otettiin kovasti vesihuikkaa. Pojat pelailivat korttia, joten me neidin kanssa ihmeteltiin ympärillä pyöriviä lokkeja.


 

Image and video hosting by TinyPic

Sitten päästiin itse asiaa, eli uimaan. Neiti oli ensin aivan kauhuissaan, mutta vähän aikaa kun totuteltiin, neiti alkoi jo leikkiä innoissaan rantavedessä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kun vähän aikaa läträiltiin rantavedessä, uskaltauduttiin ihan uimaan asti. Isin sylissä oli kivaa ja neiti ei olisi lähtenyt millään pois vedestä.

Image and video hosting by TinyPic

Ennen kotiinlähtöä kaiveltiin vielä lapiolla montut rantahiekkaan. Neiti simahti autoon sekunnissa. Illalla käytiin vielä sukulaisten luona pyörähtämässä ja kotiin tultua neiti vaan vetäisi hutut naamaan, pesi hampaat ja nukahti :) Eli mami nauttii nyt laatuajasta ja muistelee superhauskaa päivää!

Ei kommentteja: