perjantai 1. heinäkuuta 2011

Home alone

Neiti on isänsä kanssa reissussa joten tää mamma bloggailee hiljaisesti kodista, mitä nyt koira välillä käy ovella haukkumassa kaikki hiiren pieraisut. Tekemisen puutetta ei olisi, huusholli pitäisi suursiivota, pyykkiä levittää kuivumaan jne jne mutta päädyin mieluummin rentoutumaan ja istumaan kannettavan (uuden sellaisen) kanssa sängylle ja surffailemaan. Sen verran piti muodon vuoksi siivota, että ulkoilutin ergorpidoa eteisessä ja tuulikaapissa :)

Shoppailin elloksen alennuksesta muutamat valaisimet, joten päätin ottaa muutamat kuvat kodin parista uutuudesta. Alennuksesta löytyi ihana pari pöytävalaisimia, hinta taisi olla jotain 7€/2kpl.

Image and video hosting by TinyPic

Erityisesti pidin valaisimien kauniista valkoisesta kuvioinnista.

Image and video hosting by TinyPic

Olohuoneeseen ostin ison lattiavalaisimen. Hieman retron värinen, mutta jokin siinä viehätti. Hintaa taisi jäädä 24€ -60% alennuksen jälkeen. Neiti kovasti ensin ihmetteli kirkkaanväristä häyrää, mutta nyt saa jo valaisin olla ihan rauhassa!

kkImage and video hosting by TinyPic

Tälle illalle on sen verran mamille tulossa hemmottelua, että ostin kauppareissulla yksittäispakatun kasvonaamion, piristää muutenkin kummasti helteisen ja kiireisen työpäivän jälkeen. Huomenna taas töihin, joten tänään mennään vähän aikaisemmin nukkumaan. Huomenna tulee mussutkin kotiin!

Ei kommentteja: