keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Pitkästä aikaa..

Kiirettä pitää ja pikku hiljaa paluuta arkeen, kun mieskin päätti eilen isäkuukautensa. Pari viikkoa aikaa ja minulla alkaisi kesäloma. Tänään nautitaan sateisesta vapaapäivästä. Neiti on kasvanut hurjasti ja juoksee jo kovaa vauhtia (vaikkakin horjuen) ympäri olohuonetta.

Image and video hosting by TinyPic

Pihahommat pitää kiireisenä, pikku hiljaa aloittelemme pihan laittoa ja odotamme valmistuvaa viemäröintiä. Meillä siis liitytään kaupungin viemäröintiin tänä kesänä, joten pari vuotta ollaan odoteltu, että päästään viimein laittamaan pihoja. Ehkä pienimuotoinen riemu siitä, että tänä kesänä meille tulee mullikon sijaan nurmikkoa ja voi oleilla pihalla :)

Image and video hosting by TinyPic

Viikonlopun jäljiltä on selkä järkyttävän kipeä, siirrettiin hirveä määrä halkopinoja viemäriputken edestä halkokatokseen, jonka teimme viime keväänä. Lisäksi pikkuhiljaa jatkan allasprojektia, jonka pitäisi olla valmis loman alkaessa.

Image and video hosting by TinyPic

Ulkona sataa kaatamalla, joten tänään siivotaan. Arvatkaa vaan onko hirveät mullat ja hiekat lattialla, mutta onneksi se vähenee kunhan saadaan viemäröinti valmiiksi. Mutta nyt mopin varteen, niin lattiat kiiltää ennen kuin pappa on kotona töistä. Lähiaikoina tulee varmaan kuvia olohuoneestamme, jonka mylläsimme vapun aikaan! Samalla huomattiin, että tarvitaan uusi tv-taso, koska entisestä jäi kivasti osat käteen siirrettäessä, johan se vanha olikin :D

Ei kommentteja: