maanantai 23. toukokuuta 2011

Päivitystä olohuoneeseen

Kuten aikaisemmin totesin, olohuoneesta tv-taso meni totaalisesti rikki. Nyt sitten ollaan katseltu uutta ja ollaan vahvasti kääntymässä Ikean Bestå-sarjan puoleen. Plussaa suht ehdullinen hinta sekä pidän erityisesti mahdollisuudesta laajentaa sarjaa, mikäli joskus olisi tarvetta. Olohuoneeseen kaipaan myös uuden maton, löydin täydellisen hopeanhohtoisen hobbyhallin koodi-sarjasta. Lisäksi olohuoneeseen on kaivattu laskutilaa, koska useasti syömme iltaisin olohuoneessa ja taso johon saisi laskettua kahvikupin jne. Ei mitään isoa sohvapöytää. Ikeasta löytyi täydellinen pieni pöytä (50x50cm) ja iso plussa pyöristä :)

Yritin kehitellä kollaasin mieleisistä jutuista.

Image and video hosting by TinyPic

Tästä kivasta Ikean kuvasta idea lähti liikenteeseen.

Image and video hosting by TinyPic

Olohuoneeseen tarvittaisiin uusia valaisimia. Kattovalaisin siirretään toiseen huoneeseen, koska se on tilaan liian matala ja pelatessamme movea Playstationilla, hakkaamme päätä lamppuun jatkuvast (paiti minä näin vaahtosammuttimen kokoisena selviän ilman mustelmia). Lisäksi haluaisin vaihtaa kissojen kynsimän lattiavalaisimen uuteen. Ensin tykästyin valkoisiin kattovalaisimiin, mutta sitten löysin Ikean sivulta ihanan modernit spotit, jotka totesin sopivan ehkä paremmin, eikä nupinhakkaus-onglemaa ainakaan syntyisi. Lisäksi tarvitsemme todennäköisesti kaksi samanlaista valaisin, joten spotit lienee siinä mielessä kivemmat. Lattiavalaisinta ei tarvitse kauan miettiä, koska olen aina haaveillut Elloksen upeasta (ja kehutusta) valaisimesta. Ainoastaan -50% kuponkia odotellessa :)

Image and video hosting by TinyPic

Että sellaisia suunnitelmia. Mielipiteitä ja vinkkejä saa antaa. Yritän kuvailla joku päivä nykyistä olohuoneen järjestystä. Mutta nyt iltateelle ja nukkumaan, kunhan ensin raivataan neidin lelut.

1 kommentti:

PikkuMamma kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.