perjantai 27. toukokuuta 2011

Parturipäivää ja pöperöä

Neidillä kasvaa hiukset ihan järkyttävää tahtia! Napsaistaan aina etutukkaa, kun alkaa tulla silmille ja eilen oli taas parturointipäivä. Onnistuuko kukaan leikkaamaan pikkuisten otsatukkaa suoraan?! Meidän neiti näyttää nyt sitten tältä :D

Image and video hosting by TinyPic

Neidistä on tullut ruuan suhteen vähän nirso. Kuten kuvasta näkyy, kädet täytyy työntää täyteen tavaraa, jottei lusikka lennä takaseinään! Välillä syödään tosi reippaasti, välillä syleksitään kaikki pois. Aamupuuro alkaa pikkuhiljaa maistumaan ja tänään kokeiltiin jo samaa puuroa kuin äidillekin. Suht hyvin meni, jos sotkee sekaan marjasosetta, niin maistuu ehkä vähän paremmin.


Neiti on oppinut uuden taidon, josta äiti on ihan kauhuissan. Neiti nimittäin kiipeää itse sänkyyn ja kerran on päässyt sohvaankin. Sitten juostaan ympäri sänkyä. Onneksi sohvaan vielä vasta yritetään nousta.

Image and video hosting by TinyPic

Viikko on mennyt nopeasti, koska olen ollut sairaslomalla selän takia. Helpottanut on. Tällä viikolla olen viimeinkin saanut aikaiseksi tehtyä kaikki rästihommat koneella, eli laittanut tarjouspyyntöjä pihamateriaaleista, laittanut viestiä keittiöfirmaan, että tarvitsemme kodinhoitohuoneeseen kaapistoja lisää jne jne. Tänään käytiin tutustumassa myös neidin tulevaan hoitopaikkaan, tykättiin kovasti! Kivoja hoitajia ja lisäksi koko päiväkoti remontoidaan kesän aikana, joten neiti saa syksyllä astella uudistuneisiin tiloihin. Huomenna ohjelmassa paaaaljon pihan siivousta ja ehkä vähän halkohommia, joten ehkä vähitellen tää mamma vetäytyy nukkumaan. Lopuksi superhellyyttävä kuva meidän karvaisista vauvoista :) Hyvää viikonloppua kaikille!

Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

S kirjoitti...

voi miten ihanat kisut, ihanasti nukkuvat yhdessä :))

PikkuMamma kirjoitti...

Joo meidän vauvat nukkuu aina näin :)