perjantai 1. huhtikuuta 2011

juhlat on juhlittu!

Viime viikonloppu meni neidin ja isin syntymäpäivien merkeissä. Rankat juhlinnat on nyt ohi. Juhlat aloitettiin tietysti kakun leivonnalla. Neiti oli ahkerasti kaverina ja Emiliasta oli superhauskaa aina kun vatkain laitettiin käyntiin.

Image and video hosting by TinyPic

Vielä viimeinen lahja saadaan tänään kun lähdetään viikonlopuksi mummin ja ukin luo. Perjantaina kävi minun sukulaiseni ja lahjapaketista löytyi kitara jota paukutettiin koko ilta. Suklaamunaa ei laskettu koko iltana kädestä vaikka suklaat jäikin syömättä :)

Image and video hosting by TinyPic

Neiti sai myös sedältä kitaran, jota on soitettu ahkerasti. Eli musiikkia on kuunneltu reippaasti viimeisen viikon aikana :D Vain rummut puuttuu ja meiltä löytyy kaikki mahdolliset soittimet. Huomatkaa keskittynyt ilme!

Image and video hosting by TinyPic

Sunnuntaina kävi sitten miehen sukulaisia ja paketteja auottiin ahkerasti. Paketeista löytyi muun muassa ihanat babycrocsit

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kauheesti saatiin lahjoja ja varmaan niistä vilahtelee kuvia jatkossa. Muun muassa kivoja vaatteita saatiin neidille.

Tänään lähdetään viikonlopuksi vielä sukulaisiin, koska mies on koko viikonlopun töissä ja minä palaan maanantaina hoitovapaalta töihin, joten varmaan heti ei jakseta uudelleen lähteä reissaamaan. Onneksi kesäloma on jo parin kuukauden päästä. Siihen asti isi hoitaa kotirouvan hommat :) Mutta nyt aamupalalle ja pakkaamaan!

2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Voi kuinka suloinen päivänsankari.

PikkuMamma kirjoitti...

Päivänsankari kiittää :)