sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Ulos ja lenkille..tai ehkei sittenkään

Meillä on odotettu koko viikon että sade lakkaisi ja päästäis lenkille. Varusteet on jo hankittu, että aloitettaisiin lenkkeily ihan tosimielessä, mutta nyt kun aurinko viimein paistaa, tuulee ihan järkyttävästi. Eilen käytiin koko perheen voimin lenkillä, kivaa oli, mutta järkyttävä tuuli haittasi koko ajan. Tänään ei sitten viitsitty enää lähteä. Hankittiin neidille ja minulle kunnon ulkoilukengät, pinkit adidakset :)

Image and video hosting by TinyPic

Eilen oli mammalla työpäivä, mutta tänään vietettiin vapaata ja aloitettiin aamu katsomalla piirrettyjä ja sisustusohjelmia, molemmille jotain! Taku herra tietenkin seurasi vierestä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tänään on ollut makailupäivä, ja todellakin on sunnuntai pyhitetty lepopäiväksi :) Huomenna ohjelmassa kuitenkin ensimmäinen salirääkki kahteen vuoteen. Odotan innolla! Tänään pitää tilailla palautumisjuomaa ja ehkä jotain proteiineja samalla kun mies shoppailee omia juttujaan salille.Eli sellainen pikapostaus tältä päivältä! Ehkä käyn heiluttaa vähän rapidoa kun neiti tirsailee ja mies on salilla.

Ei kommentteja: