lauantai 3. huhtikuuta 2010

ULOS!!

Ensinnäkin kiitos onnitteluista. Viikko on oltu nyt kotona ja arkirytmiin on päästy, varsinkin kun vauvallakin on selkeä syönti/unirytmi. Viime yönä valvottiin vähän enemmän, mut loppujen lopuks ei nukuta ollenkaan. Ehkä sit simahdan jossain vaiheessa päivää :)

Eilen päästiin ekaa kertaa vaunuilemaan. Sairaalasta antoivat ohjeet, et jos on hyvä ilma voidaan jo vaunuilu aloittaa kun on näin lämmintä. Oli nimittäin ihana päästä kävelylenkille! En edes muista milloin viimeks olis tullu käytyä, kun loppuraskaus jouduin olee levossa. Puoli tuntia oltiin, kun eka lenkki piti olla lyhyt, mut kyl kivaa oli silti :)



Vaunut on Emmaljungan bestar combit

4 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

Onnittelut!

Minäkin NIIN odotan sitä ensimmäistä vaunulenkkiä, mutta kun ei tajua vauva tulla ulos. Jo 9 päivää ylitse.

Unknown kirjoitti...

Joo ihana ku on vielä kevät niin saa nauttia lämpenevästä ilmasta. Ois ollu kiva olla ulkona kauemminkin mut itellä vointi ei vielä salli, vaik kipuja ei pahemmin enää olekaan, ja hieman tuuli niin ei uskallettu pitää vauvaa kauemmin vielä ekalla kerralla

Ida kirjoitti...

Joudun korjaamaan vaunujesi mallin: Kyseessä on siis EMMA Bestar Combi. Kaukana siis emmaljungasta.

Anonyymi kirjoitti...

nuo vaunut EIVÄT OLE EMMALJUNGAT vaan EMMA BESTAR COMBIT!! älä mainosta väärin!! sorry vaan..t.lastentarvike liikkeessä työskennellyt.