tiistai 20. huhtikuuta 2010

Kiirettä pitää!

Viikko on taas kohta vierähtäny ja pieni neitimme ja ristiäisjärjestelyt pitävät äiskän kiireisenä. Lisäksi minulla on viikoksi vuokrattu kirpparipöytä, joten sekin vie oman aikanasa arjesta. Neitimme täyttää kohta hurjan kuukauden ja tuntuu että aika on mennyt järkyttävän nopeesti! Ja kovasti on kasvettukin :)

Ristiäiset meillä on 9.5 ja niitä on kovasti järjesteltyÄidin tehdessä kutsukortteja Herra Puh hoiti vieressä lapsen vahdin tehtäviä :) Mä en o ihan satavarma kumpi voitti ton armottoman tuijotuskilpailun...Itellä on probleema vaatteiden kanssa kun kaikki ihanat mekot kaapissa on jotenkin kutistuneet raskausaikana eikä yksikään mahdu päälle :D Tähän ei lienee auta mikään muu kuin shoppailu.

Miehen kanssa oli suunniteltu shoppailupäivä vapuksi, mut suunnitelmat menikin mönkään kun selvisi, että hän joutuu menemään illaksi töihin. Joo tylsää!

Mut neiti nukkuu, joten pitää lähtee hinnoittelee lisää kirpparille tavaroita! Ja suunnittelemaan uutta shoppailupäivää!

3 kommenttia:

Sannikka kirjoitti...

Neitinne on kyllä suloinen tapaus : ) Onnea vielä kerran!

birdiebabe kirjoitti...

Kivan näköset kutsukortit! :) Mullakin oli ristiäisvaatteiden kanssa vähän sama onkelma,kun kysyin mieheltä miltä joku mekko näytti niin yäosa oli kuulemma kun makkarankuori! :D Tissit kun tuppaa olemaan jotain ihan toista kun ennen raskautta ;) Mut hyvää syy ostaa uusi mekko/juhlapuku, jonka voi sitten pienentää kun taas on omissa mitoissa.

Mama kirjoitti...

Kiitos, hän on kyllä erittäin valloittava tapaus :)

Kutsukortit saatiin muute ilmaiseksi Vau-kerhoon liittyessä, eikä liittyminenkään maksanut mitään!

Joo mekot puristaa nimenomaan yläosastosta vaikka tuota mahaakin on vielä aika reippaasti jäljellä. Täs on jo muutama mekko vähän harkinnassa, pitäis käydä viel vaan sovittamassa ja yhden tilasin halensilta sovitettavaksi.