sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

kevättä kotiin

Kuulun niihin ihmisiin ehdottomasti, jotka haluaa keväällä kotiinsa kaikkea valkoista. Löysin kaapista äitini kauan sitten ostamat verhot ja päätin kokeilla niitä ruokailutilaan. Mielestäni lopputulos oli erittäin hyvä, kun mukaan yhdistettiin valkeat hapsuverhot.

Tänä aamuna Joensuussa oli satanut tosi paljon lunta ja pakkastakin ihan kivasti, joten keväinen fiilis oli ehkä aika kaukana :D

Eilen kävin tyhjentämässä kirpparipöytäni ja saldo oli ihan ok. Itellekin tuli löytöjä tehtyä, muun muassa mekko, joka eilen oli jo päälläni. Tai aloin sovittamaan sitä kotona ja neiti heräsi ja se vaan jäi koko illaksi päälle :)Mietin kovasti miten mekko näytti niin tutulta, kunnes tajusin..... meidän neidillä on ihan samanlainen :D Molemmat on H&M l.o.g.g mallistoa. Kuvassa mekko näyttää ihan kauheelta, kun en jaksanu kuvaa varten alkaa sitä silittämään.

Tänään neiti heräs puoli 7 ja nukkui viime yön muutenkin toooosi hyvin.Tänään ohjelmassa meillä on siivoilua ja siivoilua. Ja illemmalla mennään auttamaan veljeäni muutossa.

Ei kommentteja: