keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Valmistuminen iltaan Veet:in seurassa

 
Minulle saapui viime viikolla buzzadorilta paketti ja pääsin buzzamaan eli testaamaan uutta mielenkiintoista tuoteuutuutta. Tässä tapauksessa paketti oli Veetin ihonhoitotuotteita. Olin erittäin innoissani sillä omat ihonkarvapoistotuotteeti olivat erittäin retuperällä. Yleensä käytän itse höylää, mutta koska tässä(kin) asiassa olen sen verran laiska, niin vahaus olisi mielenkiintoinen kokeilu. Lupaahan Veet, että karvat pysyvät poissa jopa 28 päivää :)


Paketista löytyi Veetin uutuustuotteista Easy wax vahauslaite, joka lupaa kauneushoitolatason karvojenpoistoa. Laite lämmittää vahan valmiiksi, joten sen jälkeen sen levittäminen on helppoa. Mielenkiintoisin uutuus minulle oli täsmävaha kasvoille, jota päädyin ensimmäiseksi kokeilemaan.


Kyseinen tuote on tarkoitettu kaikille kasvojen karvoille. Itse innostuin tietysti kulmakarvojen vahaamisesta. Inhoan nyppiä kulmakarvojani yksitellen, joten ajatus kertarepäisyllä pääsemisestä houkutteli. Mietin kuitenkin, lähteeköhän kaikki kerralla ja näytänköhän lauantai-illan juhlissa Saimi Hoyerilta :) Ohjeen mukaan pinkkipää, jossa vahausaine on, lämmitettiin ensin kiehautetussa vedessä..


 
Tässä kulmakarvani koko komeudessaan ennen käsittelyä..
 
 
Vaha levitetään ensin kynämäisellä päällä kulmiin, sitten laitetaan vahaliuska, hierotaan hieman ja repäistään. Lopuksi kynän toiselta puolelta aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa.
 
Lopputulos siisti ja olen tyytyväinen. Nyt ekalla kerralla otin hieman varovaisemmin, mutta jatkossa uskaltaa "karsia" kulmia reilumminkin. Helpompaa kuin ajattelin. Ja paljon tuskattomampaa kuin nyppiminen! ja tässä lopputulos.. Hieman siisitympi versio..
 
 
 
Ja sitten tukkaan väriä, meikit naamaan ja juhlatunnelmiin!
 
 
Veetin tuotteista lisää tietoa löytyy heidän veet.fi. Siellä voi myös testata, mikä
 
 
 

Ei kommentteja: