perjantai 31. toukokuuta 2013

Meidän "uusi" makuuhuoneemme

Pintaremontoinnin yhteydessä meidän makuuhuoneemme siirtyi alkuperäiseen paikkaansa eli isoimpaan makuuhuoneeseen. Muutamia uusia juttuja on tullut hankittua :) Kutakuinkin meidän makuuhuone näyttää nyt tältä..

 
 
Koruteline on joululahja.. Todella kaunis ja ehkä lempiesineeni kotona.
 

 
Ikean valaisimet oli löytö Tori.fistä. Kaksi lamppua olivat täysin uuden veroisia ja hintaa jäi 30€ yhteensä. Uusi kelloradio on hankinnassa. Entinen alkaa täyttää jo antiikin piirteet ja ei ehkä muutenkaan kauneimmasta päästä.. Mutta asiansa ajaa.
 
Meillä on pari päivää mennyt sairaslomaillessa järkyttävän migreenikohtauksen takia. Neiti on äidin huilaillessa keskittynyt opettelemaan pelaamaan omalla muumiläppärillään. Kiva laite suosittelen. Pelit ovat helppoja ja sitten kun meidänkin neiti kasvaa, niin voi siirtyä kirjaimien ja numeroiden opetteluun.
 

 
Lopuksi täytyy mainostaa Kideblogien kesäduunikisaa. Minunkin blogini on facebookissa ehdolla, joten käykäähän tykkäämässä :)
 
 
Nyt sit syömään ja huomenna duunihin. Tänään pyörähdin kirpparilla ja pari kivaa juttua tarttui mukaan. Pitänee yrittää ehtiä kuvailla. Kuvia on taas kertynyt kameralle. Makuuhuoneeseen tuunasin kivan peilin, joten ehkä siitäkin juttua vielä!

3 kommenttia:

J kirjoitti...

Vitsi miten makean värinen tapetti! Upea! :)
xx J

H kirjoitti...

Hopea ja kromi iskee muhun kyllä aivan täysillä :) Kyllä tuolla kelpaa nukkua ! :)

Hanna T kirjoitti...

Kiitoksia kovasti! Tapetti taitaa olla k-raudasta hankittua, mallistoa en muista. Hopea on itselle erittäin mieleinen. Olohuoneen tapetissa ihanaa hopeaa, näkyykin tossa neidin takana. Samoin neidin huoneessa hopeaa tapeteissa ja mustaa :)