torstai 24. tammikuuta 2013

Hallittu kaaos

 Meillä nousi neidille taas viikonloppuna kuume, joten minä jäin maanantaiksi saikkupäivälle. Tiistain olinkin sitten jo muuten vapaalla, niin ennätin kuvailla kotia päivänvalossa. Yllättäen keltaista on tullut lisää :) Ostin prismasta keltaisia tuikkukynttilöitä ja -50% oli ihana keltainen kaitaliina ja samaan sarjaan patakinnas. Just ihanaa harmaata ja keltaista!


Olohuoneeseen tuli koristetyynyjä H&M:n alesta. Musta ja keltainen molemmat 2,95/ kpl. Neiti innostui jälleen kun kamera kaivettiin esille! " Ota nallesta kuva!" ja sitä rataa :)

 


Meidän kissavauvat ei enää oikein o vauvoja vaan niistä on kasvanu mahdottomia vipeltäjiä. Muutaman viikon päästä ne suuntaavat uusiin kohtiin. Meille tulee varmaan tosi hiljaista!


Ja meidän pikkuneiti


On aina ihana lukea blogeja ja ihailla kauniita kotikuvia, meillä kuitenkin näyttää tällä hetkellä tältä.. Hallittua kaaosta vai mikä se nyt oli.. Näyttääks tutulta..?


Ja sit kun päästiin oikein vauhtiin..


Tuntuuko muistakin että tää tammikuu ei lopu IKINÄ! Itselle iski eilen kauhee flunssa, tällä hetkellä kurkku kipee, hartiat ja pää jumissa. Ei oikein innosta raivailla leluja ja tyhjennellä astioita koneesta. Helmikuu joutais kokonaan välistä, oiskin jo maaliskuu ja alkais aurinko jo lämmittää. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, pakko lähtee laittamaan pyykit tai kohta meillä olllaan ihan nakuna.

3 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Mitä nöpöneniä! Keltainen on oikein pirteä väri.

Lumi kirjoitti...

Voi mitä söpöläisiä täältä löytyikään <3
Kivat nuo H&M:n keltaiset tyynyt. Itse kotiutin ne beigenä, mutta olisi ehkä pitänyt ottaakin keltaisena, kun noin hyvältä näyttää.

Hanna T kirjoitti...

Kiitos kommmenteista. Pennut on kyllä supersöpöjä, vielä pari viikkoa saadaan nauttia niiden seurasta. Keltainen on kyllä ihanan pirteä, tykkään ite kovasti!