keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Arkistojen kätköistä tuunausprojekti

Arkistojen kätköistä löysin kuvat syksyisestä tuunausprojektista. Kyllästyin entisiin hupputuoleihin keittiössä, koska ne olivat aina likaiset ja päällisiä olisi saanut pestä viikoittin, jotta ne olisivat pysyneet siisteinä. Olen pitkään ihaillut kauniita tuunattuja pinnatuoleja ja erehdyinkin vierailemaan paikallisessa kierrätyskeskuksessa.

Sieltä löytyi kauniit bonanza pinnatuolit. Maksoin viidestä tuolista 30€ ja maalipurkista 15€ ja sillä rahalla meille saatiin uudet ruokapöydän tuolit. Ja tykätään kovasti! Tässä vaiheessa kuvaa tuoli on pintahiottu (vihreä väri ei oikein iskenyt!)

 
Vähän ajan päästä pintaan oli sudittu musta kiiltävä maali. Paras lopputulos olisi tullut ruiskumaaltessa, mutta olemme ihan tyytyväisiä. Ehkä joskus voi uudelleenkin maalata.

5 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Hieno lopputulos ja onnistunut tuunaus! Musta on mieleinen väri minullekin. Upea!

Marit ja Sami kirjoitti...

Hei, blogissamme on sinulle tunnustus :)

Hanna T kirjoitti...

Mia, Kiitos ja tuolit ovat olleet erittäin mieleiset. Todella ihanat istua ja muutenkin helppo pitää puhtaana. Uusi tuunausprojekti olisi jo mielessä vaatehuoneessa, kunhan sais aikaiseksi!

Marit ja Sami, kiitos ihanasta tunnustuksesta!

Saara kirjoitti...

Hieno lopputulos! :) Ei ole ollenkaan paha hinta noin monesta tuolista. Nykyisin tuontapaiset tuolit kun alkaa olla jo hieman ylihinnoiteltuja.. :/

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Tosi kaunis tuoli, kannatti tuunata :)