sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tyttöjen kesken

Mies lähti torstaina työreissulle jolta palaa vasta huomenna. Ollaan oltu siis ihan tyttöjen kesken. Olen talvilomalla, joten vapaa-aikaa on riittänyt ja tekemättömien töiden lista on vihdoin lyhentynyt. Eli aikaan ollaan saatu. Perjantaina kävin Prisman asiakasomistajapäivillä. Remontointiosastolta sai 15 % alennusta, joten tilasimme vessan laatat. Mies luotti makuuni ja sain valita ihan mieleiset :) Laatat oli varastosta loppuneet, joten saamme ne vasta loppuviikosta. Sitten laittelen kuvia valinnoistani! Maalaamme ensi viikonloppuna saunan mustaksi, joten alepäiviltä ´lähti mukaan myös saunavahat. Eli remonttikevät tiedossa.

Sain viimein laskettua myös pihamateriaalien määrät, joten ensi viikolla voidaan alkaa jo valmistelemaan pihan laittoa. Odotetaan EHKÄ jo innolla!

Olen saanut myös suursiivottua kodin. Meillä oli yrjötautiaalto koko perheessä viikko sitten, joten kotikin on ollut järkyttävässä kunnossa kun kukaan ei ole jaksanut siivota. Miehen ollessa pois kotoa ollaan kovasti myös shoppailtu. Ihanin ostos on pinkki kattokruunu olohuoneeseen (mies varmaan innostuu kun tulee kotiin!) Sitäpä sit kasasin muutaman illan :)


Tänään sitten kannettiin matot pihalle ja laitettiin hihat heilumaan. Sain muutettua järjestystä olohuoneessa ja senkki siirtyi keittiöstä olohuoneeseen.
Tänään pistettiin hihat kunnolla heilumaan ja siivottiin ihan urakalla. Pyykkiäkin pestiin kolme konetta. Veljeni auttoi kattokruunun kanssa ja sekin saatiin kattoon. Valaisin on aivan ihana. Toivottavasti mieskin tykästyy!


Neiti meni rankan päivän jälkeen superaikaiseen nukkumaan joten minä pääsin rentoutumaan ja koneen ääreen. Sain mieheltä joululahjaksi Dolce Gusto kahvinkeittimen ja olen tykästynyt mausteiseen Chai tea latteen, suosittelen. Ja sit sohvan nurkkaan katsomaan leffaa. Huomenna aamulla mieskin on kotona!2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iltaa. Olen lukenut blogiasi mutta en ole ennen kommentoinut. Olenko ymmärtänyt oikein että asutte joensuussa tai jossain lähistöllä? Itse Joensuusta kotoisin (nyt tosin muualla asun) ja siksi blogisi kiinnostaa.

Kotinne on ihastuttava kuten myös soma tyttärenne ja eläimenne.
Vatsataudit ei ole kovin suosiossa meilläkään (kenelläpä olisi) ja onneksi meillä ei ole sitä riesaa viimeaikoina ollut.Meillä on kolme lasta niin sotku olisi melkoinen.
Mukava että tyttöjen ilta oli onnistunut.
T:Tuuli

PikkuMamma kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentista! Asutaan joo Joensuussa, keskustaan on meiltä noin reilu 7 kilometriä eli aikas lähellä :)

Kiva jos tykkäät blogista! Toivottavasti ehdin kirjoittelemaan useammin :)