perjantai 6. huhtikuuta 2012

Juhlahumussa

Meillä on perheessä tuplajuhlat pari viikkoa sitten. Neiti täytti kaks vee ja isi vähän enemmän . On se niin kätevää kun molemmilla on synttärit samana päivänä, niin pääsee kätevästi yksillä juhlilla. Juhlat alkoivat ensin kakkukesteillä päiväkodissa. Äiti osti laiskana kaupasta frödingen jättimansikkakakun. Mut hyvää oli!


Kotona vietettiin juhlaa lauantaina. Serkkuni on kondiittori joka valmisti meille ihanan hello kittykakun josta valitettavasti jäi juhlahumussa kuva ottamatta :( Päivä alkoi piirretyillä ja äiti heräsi jo aikaiseen siivoamaan ja juoksemaan kaupassa! Neiti onneksi viihtyi television parissa. Tosin ehkä vois vähän kauempaa katsoa.


Juhlat vietettiin hyvin pienesti ihan vaan lähimpien sukulaisten kesken. Neitiä vähän ujostutti ensin, mutta vähän ajan tutustumisen jälkeen oli ihan kauhee villi päällä.Kissat ihmettelivät vierasten määrää. Meidän pikkuneitikin on kasvanut jo ihan älyttömästi :)

Meillä on aloitettu taas kuntoilu, kun uusi lääkitys tuntuu purevan jo paremmin. Kärsii siis pitkästä aikaa käydä lenkillä ja miehen kanssa salilla. Uutena harrastuksena olen innostunut spinningistä, joka ei käy nivelille. Niin ja kevään suurin uutinen lienee se, että hain sisustussuunnittelija kouluun aikuisopiskelupuolelle. Pitkäaikaisesta haaveesta on kyse, katotaan kuinka käy :)

Ei kommentteja: