tiistai 7. syyskuuta 2010

Syysfiilistä

Täällä edelleen podetaan syysfiilistä. Onneksi viikonloppuna paistoi aurinko ja ulkoiltiin koko perheen voimin ja käytiin miehen veljen luona.

Syksyllä tulee aina kauhee into lukemiseen. Viimeisin ihanuus, jonka luin oli Eve Hietamiehen uusin, Yösyöttö. Ehdottomasti paras ja hauskin kirja, jonka olen lukenut pitkään aikaan. Sain kirjan lahjaksi vanhemmiltani ja jäin heti koukkuun. Koko kirja tuli luettua muutamaan päivään ja kun pääsin viimeiselle sivulle tuli jo haikea olo. Oli ihana lukea Antin ja Paavon kommeluksia ja siitä, miten mies pärjää jäädessään yksin hoitamaan pientä vauvaa. Kannattaa lukea.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään piti lähteä vaunulenkille naapurin kanssa, mutta olin ihan järkyttävän kipeä aamulla. Ei kyllä yhtään nostattanut fiilistä. No onneks aamukankeus alkaa jo vähän helpottaa :)Otetaan huomenna uusi yritys.

Sisälle oli vielä eksynyt ränsistynyt perhonen, varmaan kyllä kesän viimeinen. Huvitti kun katselin kuvaa perhosesta, et sekin oli niin raihnainen, että taisi silläkin olla aika lailla syysfiilikset :D

Image and video hosting by TinyPic

Piristykseksi loppuun ihana auringonlasku viime viikolta. Katseltiin Emilian kanssa takapihalla kun koko taivas oli täysin pinkki.

Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

birdiebabe kirjoitti...

Voi että kuinka kaunis auringonlasku!

MuotiMamma kirjoitti...

Livenä oli kyllä vielä ihanempi ku kuvassa!