keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Pirteä ulkoilupäivä

Tänään herättiin aamulla siihen ihanuuteen, että ulkona paistoi aurinko. Syysfiilikset katosivat kyllä heti ja lähdettiin ulkoilemaan lähes tulkoon koko perhe.

Yritetään Ronia opettaa nätisti kulkemaan vaunujen kanssa, joten ensin otettiin harjoittelua hihnassa. Sujuu jo hyvin ja uskaltauduttiin jo ihan kolmistaan lenkille. Herra käveli kiltisti vaunujen vierellä. Emilia on oppinut pikku hiljaa istumaan tuettuna. Enää ei vaunuissa viihdytä makaillen, vaan kaikki pitää nähdä mitä ympärillä tapahtuu.

Image and video hosting by TinyPic

Kun hihnaharjoitukset oli suoritettu, laskin koiran vapauteen ja lähdettiin peltolenkille. Sadan metrin päässä meiltä on ihanat maalaismaisemat, jossa koira saa juosta vapaasti. Tälläiset näkymät on suoraan meidän pihalta.

Image and video hosting by TinyPic

Pellolla seuraan liittyi Tikru herra ja jatkoi meidän kanssa lenkkeilyä

Image and video hosting by TinyPic

Pellolla on kyllä ihanaa. Pellolle johtaa meiltä suht hyvä tie joten vaunuillakin pääsee tosi hyvin. Arvatkaa vaan nauttiiko herra kun saa juosta vapaana. Neiti vaan ihmettelee kun Roni juoksee keppien kanssa ympäriinsä :) Ja mammakin nauttii!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kotiin tullessa Tikru kiusasi herraa koko matkan, jättäytyi tahallaan jälkeen ja sitten sinkaisi puuhun hirveetä juoksua. Arvatkaa vaan ärsyttääkö koiraa :) Taku löytyi myös kotimatkalla.

Image and video hosting by TinyPic

Eli ihana päivä on ollut, käytiin iltapäivällä moikkaamassa työkavereita miehen ja Emilian kanssa ja ilta oltiin taas ulkona, mies maalasi ja minä kynin koiraa (siis harjasin furminaattorilla). Emilia nukkui vaunuissa. Huomenna pitäisi taas aurinko paistaa. EHKÄ joo mennään ulos!

2 kommenttia:

Villa Harmonia kirjoitti...

Tulin vastavierailulle ja meillä tosiaan on samanmoiset postaukset :D Kauniita kuvia, täytyypä tutkailla blogiasi tarkemmin :) Hauskaa viikonloppua! :)

MuotiMamma kirjoitti...

Kiitos kovasti! Tervetuloa blogiini :)