torstai 7. marraskuuta 2013

Paluu Viledan kera

Pitkästä aikaa, vuoden kiireisin kuukausi töissä ohi ja minä jaksan muutakin kuin 9 tunnin työpäiviä ja ruuan laittoa. Kone on täynnä kuvia, jos ennättäisin niitä laitella. Viikko sitten sain Buzzadorin kautta testattavaksi Viledan mikrokuitu-uutuuksia. Itse olen hifistelijä siivousvälineissä, kaapista löytyy vaikka mitä moppia ja rättiä ja ainetta (eri asia lienee käytänkö niitä). Olin siis innoissani saadessani paketin postiin.


Ensimäisenä testiin pääsi universal yleisliina. Liina lupaa putsata pelkällä vedellä ja ei jätä pyyhkimisjälkiä. Haaste onkin meillä ollut kiiltävä kodinhoitohuoneen taso johon jää aina inhottavat pyyhkimisjäljet. Tässä lähtötilanne...
 
 
ja Vileda kehiin... :)
 
 
Lopputulema kiiltää luvatusti. Tykkäsin!
 
 
 
 
Toinen mitä ennätin jo viikko sitten testaamaan oli näytölle suunniteltu liina. Sekin mikrokuitutekniikkaa. Ei miellyttänyt niin paljon kuin universal liina. Pölyt lähtee kyllä.
 
 
Nyt olenkin ollut sitten kuumeessa ja loppujen rätinkien testaaminen jää viikonlopulle. Tosin minulla on viikonloppuna 30-vuotispäivä joten saa nähdä maltanko siivoilla ;)
 
Ja jos innostuit viledan uutuustuotteista, lisää infoa löytyy kotisivulta, vinkkinä myös että sieltä voi osallistua kilpailuun!

3 kommenttia:

atronii kirjoitti...

Viledaa on meilläkin kokeiltu ja puhdasta tulee hujauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mitä mieltä olet ollut Viledan moppi-imurista, onko tullut käytettyä?

Hanna T kirjoitti...

Hei, Tulee kyllä käytettyä, oon kyllä sinänsä tykännyt, mutta tarrasysteemi jolla mikroliina kiinnitetään on ehkä vähän huono. Mutta tykkään. Selkävaivaisena ei tarvii sängynalusia kykkiä :)