maanantai 17. kesäkuuta 2013

Olohuoneen uusi hyllykkö

Tykkään shoppailla paljon kirppareilta ja esimerkiksi olen Tori.fin suuri käyttäjä sekä myyjänä että ostajana. Yllättävän paljon löytyy hyvää tavaraa ja erittäin edullisesti. Viimeisin löytöni Tori.fistä on aivan ihana punainen hyllykkö. Hylly maksoi 5€ ja se on aivan täydellinen olohuoneeseemme.
 
 
Hylly on ihan kunnon punainen ja sopii uudestettuun olohuoneeseen erittäin hyvin. Viimeinkin on olohuoneessa jokin paikka mihin saa laittaa tavaroita esille. Esimerkiksi miehen Texasista tuoma rekisterikilpi on etsinyt paikkaansa. Sopii mielestäni hyvin hyllyyn ja hyllyn tyyliin.
 
 
 
Myös kirjat ja lehdet ovat löytäneet paikkansa hyllyssä. On tullut ostettua muutamia kirjoja, mutta aikaa ei tahdo riittää lukemiseen. Lomalla olisi tarkoitus lukea ainakin yksi kirja, mutta lomaan olisi vielä kuukausi aikaa :/
 
 
 
Työntäyteinen viikonloppu on taas ohi ja nyt pitäisi alkaa valmistautua juhannukseen. Todennäköisesti vietämme sen miehen kanssa kaksistaan kotona, neiti lähtenee maalle. Mutta katsellaan sitä sitten loppuviikosta! Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja: