maanantai 18. helmikuuta 2013

Viime viikolta, laskiaisriehaa!

 
Oltiin viikko sitten sunnuntaina osallistumassa kirkon järjestämään laskiaisriehaan ystäväni kanssa. Kuvat ovat olleet koneella, mutta kiireiden ja superväsymyksen takia en ole ehtinyt kirjoitella juttua. Nyt neiti on kipeänä kotona, joten nyt on aika hengähtää. Eli mäkeä oltiin laskemassa :) Sää oli mahtava, vaikka aurinko ei näyttäytynytkään. Maisematkin on kirkolta huikeat joelle päin.


Mäkeä laskettiin ainoastaan Minna-tädin kanssa samassa pulkassa :)
 Välillä pidettiin taukoa ja käytiin ottamassa asiaan kuuluvaa välipalaa!

 
Mäenlaskun jälkeen siirryttiin toiseen Joensuussa järjestettyyn laskiaistapahtumaan, koska neidille oli luvattu poniajelua. Sitä odotettiinkin monta päivää ja odotus palkittiinkin. Jännitti neitiä ehkä hiukan.. :)  Mutta hauskaa oli!
 
 
Päivän kruunasi kasvomaalaus, jonka neiti itse valitsi.
 
 
Viikonloppuna meidän ihanat kissavauvat lähtivät uusiin koteihin. Nyt tuntuu koti hiljaiselta, mutta oli kiva palata normaaliin arkeen. Lauantaina juhlittiin myös mieheni kanssa 11 vuotta yhteiseloa :) Neiti oli hoidossa, mutta sunnuntaina oli tullut kipeäksi. Tällä viikollakin olisi ohjelmaa, viikonloppuna menemme varmaan ikeaan ja tarkoitus on ostaa neidin huoneeseen kalusteet, jotta lomaviikolla saisin rempattua neidin huoneen viimeinkin valmiiksi. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi!

Ei kommentteja: