tiistai 3. heinäkuuta 2012

Pihalla

Viikonloppu painettiin kovasti taas pihan parissa. Yksi osio pihasta alkaisi kohta olla valmista, mutta tekemistä on ihan älyttömästi. Ehdin jo turhautua kun tuli mutkia matkaan kaivinkoneen kanssa. Tällä hetkellä hommat vähän seisoo, koska odottelmme kaivinkonetta, jonka jälkeen pääsemme viimeistelemään pihat. Tänään saatiinkin järjesteltyä niin, että saammekin koneen jo ensi viikolla. Mitenhän  sitä on jaksanut neljä vuotta näiden törkyjen keskellä kun nyt pari viikkoa tuntuu ihan hurjan pitkältä ajalta.

Tänään oli ilmassa hieman työlääntymistä. Alkoi ärsyttää ikkunan alla olevat täytemaakasat, multakasat ja kuraiset tassunjäljet lattialla! Kaivinkoneen saaminen aikaisemmin helpottaa kyllä kummasti.


Eilen alkoi minulla loma, joten nautimme nyt neidin kanssa touhuamisesta. Ollaan ulkona aina kun ei sada vettä ja neiti vielä varalta kastelee kaikki kukat.

Taku on hullaantunut maahumalasta. Lauantain istutuksien jälkeen olen nähnyt herran joka päivä pyörimässä niiden päällä. Lienee joku tuoksu..Meidän Tessaliinikin pääsi nauttimaan ulkoilmasta ettei tarvitse yksin sisällä olla


Ja tässä esimakua miltä meidän pihat näyttää. Tulispa kohta jo se kaivinkone niin sais jo jotain vihreää pihaan..

Ei kommentteja: