perjantai 16. joulukuuta 2011

Joulun odotusta

Pieni blogitauko on pidetty kiireisen syksyn ja sairastelun merkeissä. Ollaan kaikki vuoron perään oltu kipeinä ja tää mamma on muun muassa pitänyt keuhkoputkentulehduksen syksyn aikana. No nyt aletaan valmistautua jo pikku hiljaa jouluun. Neiti on kuumeessa ollut eilisen, joten olen nyt kotosalla hoitamassa pikkupotialasta.

Joulupukki on tänä vuonna käynyt meillä tekemässä varaslähdön ja sain ensimmäisen lahjan jo viikonloppuna´, kun ikean reissulta mukaan tuli lantliv kukkataso. Tykkään tosi paljon, varsinkin kun kaikki kukat ovat nyt helposti hoidettavissa, kun kaikki ovat samassa kasassa.

Samalla kun räpsin kuvat pöydästä, päätin kuvailla olohuoneen jouluverhot. Punaista ja valkoista ja vähän kimalletta :) Kotiin on ilmestynyt jo todella paljon joulujuttuja, joten toivotaan että ehtisin kohta taas palaamaan kirjoittelemaan kuvien kanssa. Kuvista voi päätellä, että neitimme on oppinut kiipeilemään joka paikkaan, muun muassa keittiön pöydältä saa nostaa monta kertaa päivässä pois :/
Viikonloppu tulee olemaan kiireinen. Vuokrasin siivousfirmasta painehuuhtelulaitteen, jolla pestään viikonloppuna sohvasta lähtien kaikki kodin tekstiilit. Lisäksi pitäisi ehtiä paistaa piirakat ja ehkä jopa pestä saunakin. Nyt kuitenkin neidin luo!

Ei kommentteja: