perjantai 31. toukokuuta 2013

Meidän "uusi" makuuhuoneemme

Pintaremontoinnin yhteydessä meidän makuuhuoneemme siirtyi alkuperäiseen paikkaansa eli isoimpaan makuuhuoneeseen. Muutamia uusia juttuja on tullut hankittua :) Kutakuinkin meidän makuuhuone näyttää nyt tältä..

 
 
Koruteline on joululahja.. Todella kaunis ja ehkä lempiesineeni kotona.
 

 
Ikean valaisimet oli löytö Tori.fistä. Kaksi lamppua olivat täysin uuden veroisia ja hintaa jäi 30€ yhteensä. Uusi kelloradio on hankinnassa. Entinen alkaa täyttää jo antiikin piirteet ja ei ehkä muutenkaan kauneimmasta päästä.. Mutta asiansa ajaa.
 
Meillä on pari päivää mennyt sairaslomaillessa järkyttävän migreenikohtauksen takia. Neiti on äidin huilaillessa keskittynyt opettelemaan pelaamaan omalla muumiläppärillään. Kiva laite suosittelen. Pelit ovat helppoja ja sitten kun meidänkin neiti kasvaa, niin voi siirtyä kirjaimien ja numeroiden opetteluun.
 

 
Lopuksi täytyy mainostaa Kideblogien kesäduunikisaa. Minunkin blogini on facebookissa ehdolla, joten käykäähän tykkäämässä :)
 
 
Nyt sit syömään ja huomenna duunihin. Tänään pyörähdin kirpparilla ja pari kivaa juttua tarttui mukaan. Pitänee yrittää ehtiä kuvailla. Kuvia on taas kertynyt kameralle. Makuuhuoneeseen tuunasin kivan peilin, joten ehkä siitäkin juttua vielä!

lauantai 25. toukokuuta 2013

Kylppärin uusi peili

Minua on häirinnyt muutosta asti kylppärin peili, joka on ollut hieman kulmasta rikki. Meidän tuurilla juuri uusi peili kolahti seinään :/
 
4,5 vuotta jaksoin katsoa rikkonaista peiliä, mutta nyt halusin uuden. Ikean reissulla ihastuin Lillången sarjan peilikokonaisuuteen. Edullinen, mutta sopivasti säilytystilaa.
 
 
 
Hyllyille saa kivasti esille tavaroita..
 
 
Tangolle saa purkkeja tai pyyhkeitä. Erittäin kätevää :)
 
 
Meillä on vietetty tänään myös suurta merkkipäivää. Meidän Roni-poika täytti tänään 7 vuotta
 
 
 
Nyt aamupuurolle ja tänään ohjelmassa ulkohommia, kirpparipöydän tyhjentämistä, siivoamista ja paljon kaikkea muutakin touhuamista. Hieman on tukkoinen olo, mutta jospa sitä jaksaisi vielä "nauttia" loman viimeisistä päivistä. Onneksi vielä kolme viikkoa heinäkuussa!

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Valmistuminen iltaan Veet:in seurassa

 
Minulle saapui viime viikolla buzzadorilta paketti ja pääsin buzzamaan eli testaamaan uutta mielenkiintoista tuoteuutuutta. Tässä tapauksessa paketti oli Veetin ihonhoitotuotteita. Olin erittäin innoissani sillä omat ihonkarvapoistotuotteeti olivat erittäin retuperällä. Yleensä käytän itse höylää, mutta koska tässä(kin) asiassa olen sen verran laiska, niin vahaus olisi mielenkiintoinen kokeilu. Lupaahan Veet, että karvat pysyvät poissa jopa 28 päivää :)


Paketista löytyi Veetin uutuustuotteista Easy wax vahauslaite, joka lupaa kauneushoitolatason karvojenpoistoa. Laite lämmittää vahan valmiiksi, joten sen jälkeen sen levittäminen on helppoa. Mielenkiintoisin uutuus minulle oli täsmävaha kasvoille, jota päädyin ensimmäiseksi kokeilemaan.


Kyseinen tuote on tarkoitettu kaikille kasvojen karvoille. Itse innostuin tietysti kulmakarvojen vahaamisesta. Inhoan nyppiä kulmakarvojani yksitellen, joten ajatus kertarepäisyllä pääsemisestä houkutteli. Mietin kuitenkin, lähteeköhän kaikki kerralla ja näytänköhän lauantai-illan juhlissa Saimi Hoyerilta :) Ohjeen mukaan pinkkipää, jossa vahausaine on, lämmitettiin ensin kiehautetussa vedessä..


 
Tässä kulmakarvani koko komeudessaan ennen käsittelyä..
 
 
Vaha levitetään ensin kynämäisellä päällä kulmiin, sitten laitetaan vahaliuska, hierotaan hieman ja repäistään. Lopuksi kynän toiselta puolelta aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa.
 
Lopputulos siisti ja olen tyytyväinen. Nyt ekalla kerralla otin hieman varovaisemmin, mutta jatkossa uskaltaa "karsia" kulmia reilumminkin. Helpompaa kuin ajattelin. Ja paljon tuskattomampaa kuin nyppiminen! ja tässä lopputulos.. Hieman siisitympi versio..
 
 
 
Ja sitten tukkaan väriä, meikit naamaan ja juhlatunnelmiin!
 
 
Veetin tuotteista lisää tietoa löytyy heidän veet.fi. Siellä voi myös testata, mikä
 
 
 

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Uusi kodinhoitohuoneemme

Nyt sain viimeinkin aikaiseksi tulla laittamaan kuvia uudesta kodinhoitohuoneestamme. Muistin virkistämiseksi vielä kuva ennen remonttia :)
 
 
Ja remontin jälkeen meillä on ihana raikkaampi kodinhoitohuone. Tykätään tosi paljon ja kaikki meni remontissa erittäin hyvin. Samalla asennettiin verhotanko ja kaihtimet ja kolme vuotta kaapissa ollut kynttiläkruunukin löysi oman paikkansa.
 
 
Taso on k-raudan kiiltävä musta cellon taso. Penkki myös ikealta.Tässä vielä lisäkuvia.. Tämä seinäkaappi ikeasta.
 
 
 
 
 
Meidän kodinhoitohuone on mukana pintaremontit kilpailussa, kommentoimaan pääsee tästä http://www.jokakoti.fi/pintaremontit/pintaremontti/kodinhoitohuone-raikastettiin-vaaleammalla-maalilla/
 
Kommentoivat voivat voittaa vepsäläisen palkintoja tai sisustussuunnitelman. Myös meidän vierashuone on mukana. Eikun kommentoimaan :)