lauantai 30. maaliskuuta 2013

Mistä on tyttöjenpäivät tehty..

 
Mies lähti jokavuotiseen salibandypeliinsä, joten meillä on tänään tyttöjen päivä. Minulla ei ole pariin päivään ollut kuumetta ja olo alka hiljalleen olla parempi, niin päätettiin aamulla lähteä ensin käymään asioilla.
 
Olen innokas kierrättäjä ja ostan ja myyn paljon tavaraa netissä. Löytöjä tulee tehtyä usein ja nyt bongasin neidille brion junarataan ihanat eläin veturit, joissa norsuja ja leijonia sekä hedelmäveturit. Käytiin ihan ekana noutamassa ne tästä läheltä kyytiin.
 
 
Sen jälkeen suuntasimme kauppaan, eikä tietenkään shoppailtu mitään fiksua. Ostoslista sisälsi pizzaa, jäätelöä sekä tietenkin mammalle kukkia. Lisäksi käytiin samalla paketti mammalle. Paketissa oli... Mitäs muutakaan kun huuto.netistä ostetut uudet ihanat kengät. Posteineen hintaa alle 15€.
 
Kotona me sit ollaan leikitty..
 
Sisusteltu/siivoiltu
 

 
Makailtu ja syöty :)
 
 
Ja sit me saatiin tänään superihanat "kilta"-tuolit. Mustalla tekonahkalla verhoillut. Oon pitkään etsinyt kahta pikkutuolia ja nämä sattuivat silmääni, yllätysyllätys, tori.fi:stä. Sain tingittyä kaiken lisäksi hinnan erittäin edulliseksi ja myyjä lupasi tuoda ne vielä samaan hintaan kotiinkin. Kaksi tuoli lähti hintaan 70€.
 
 
 
Tuolit ovat ikäänsä nähden täysin uudenveroisessa kunnossa. Odottavat nyt pääsyä oikealle paikalleen. Nyt sit odotellaan et pappa tulee kotia. Pääsiäisenä yritetään vielä jatkaa remppoja ja sit meillä alkaa kokonainen tyttöjen viikko kun mies lähtee amerikkaan viikoksi veljensä luo. Ehkä me pärjätään :)

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Remonttia ja sairastupaa

 
Viikonloppuna iski remonttivimma ja revin kodinhoitohuoneesta listoja irti ja sain aikaiseksi maalattua yhden seinistä. Ensin pohjamaalausta kaksi kertaa ja oikea maali myös kahteen kertaan. Olen ihaillut lopputulosta, se on juuri oikea harmaan sävy. Sävynä on teknoksen NCS S 1500-N. Pohjana fintexin sisämaali.



Viikonloppuna olisi tarkoitus purkaa kaapistot ja maalata toinen puoli huoneesta. Tällä hetkellä onkin aika kaaosta koko talossa, kun rempataan vähän joka paikasta. Aikaisemmin kodinhoitohuoneessa oli tumma sinisen sävy, joten huone raikastuu kyllä nyt todella paljon,

 
 
Nyt pitäisi päättää vielä laminaattitason väri. Olen päätynyt cellon työtasoon, mutta vaihtoehdot olisi seuraavat, mitäs suosittelette? Kiiltävä musta kiehtoo, mutta onkohan pinta pehmeämpi.. Pitäisi kuitenkin kestää kissan kynnet.


Kalusteina tulee vaaleita sävyjä. Kaikki kalusteet tulevat Ikeasta. Entiset kaapistot jäävät, mutta somistukseksi tulee tällaista..Hemnesin kylppärinpenkki tulee kylppärin oven ja ulko-oven väliin ns pukeutumispenkiksi. Pyyheteline/hylly toimii naulakkona penkin yläpuolella. Seinäkaappi tulee ikkunan viereen ja siihen saa sitten kaikkea pikkutavaraa.  

Eli sellaista suunnitelmaa, vaaleaa ja raikkaampaa. Katsellaan miten viikonloppuna jaksetaan rempata, itse olen eilisestä lähtien ollut kurkku kipeänä ja kuumeessa. Mutta ehkä se tästä. Tänään voidaan ehkä vähän paremmin..

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Lomailua ja kaikkea kivaa

 
Meillä vietettiin toissa viikolla talvilomaa ja lähdettiin neidin kanssa kahdestaan parin päivän reissulle vanhempieni luo. Sattui ihanat kelit ja ohjelmassa olikin lenkkeilyä, hiihtämistä ja pitkään nukkumista. Lisäksi hoideltiin pieniä koiria :) Kuvat kertonee ehkä enemmän tunnelmista :)



 
 


Me ollaan tässä samalla testattu eli buzzattu Möllerin uusia pikkukalat tuotetta eli tuttifrutin makuista kalaöljyvalmistetta lapsille. Neiti on tykännyt todella paljon ja nyt ei tarvitse enää erikseen ostaa D-vitamiiniakaan, koska tuote sisältää senkin. Tuote tuoksuu ihanan tuttifrutille, mutta siinä on jonkin verran kalan makua, joten itseltä jäi kyllä syömättä, mutta pääasia että neitille maistuu! Aiomme ostaa näitä jatkossakin.


 
 

 
Kamera on täynnä kuvia, pitäisi ehtiä vaan siirrellä koneelle, että pääsisin jakamaan juttuja lukijoillekin :) Vessa on muuten jo laatoitettu ja jos kaikki menee niinkuin pitäisi, niin perjantaina saumataan ja viikonloppuna laitetaan kalusteet. Kodinhoitohuoneesta on jo listat purettu osittain ja yksi seinä on jo pohjamaalattu. Tämäkin projekti jatkuu pääsiäisenä. Eli aikaan ollaan saatu! Niin ja neiti täytti eilen 3 vee ja isi täytti 28 vee :)

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Meillä buzzataan

Olen rekisteröitynyt buzzadoriksi, eli pääsen aina välillä testaamaan kaikkia kivoja uutuustuotteita. Tällä kertaa taas onni suosi ja meille tuli postissa pari pakettia uusia Möllerin omega-3 pikkukaloja. Kyseessä on koko perheen omega-3 valmiste.
 
 
Tässäpä lyhyesti
 
Omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini ovat tärkeimpiä ravintoaineita lapsen terveyden kannalta. Hyvänmakuiset ja pehmeät Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini.

Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2 kpl. Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.
 
Lisätietoja ja tarkkaa tuoteselostetta löytyy Möllerin sivuilta. Vinkkinä muuten, että sivuilta löytyy myös kilpailu, jossa voi voittaa jopon! Kaikki osallistuvat saavat myös 50€ lahjakortin CMS-saleille.
 
Huomenna aletaan testaamaan miltä maistuu ja katsotaan mitä perhe tykkää!