torstai 24. tammikuuta 2013

Hallittu kaaos

 Meillä nousi neidille taas viikonloppuna kuume, joten minä jäin maanantaiksi saikkupäivälle. Tiistain olinkin sitten jo muuten vapaalla, niin ennätin kuvailla kotia päivänvalossa. Yllättäen keltaista on tullut lisää :) Ostin prismasta keltaisia tuikkukynttilöitä ja -50% oli ihana keltainen kaitaliina ja samaan sarjaan patakinnas. Just ihanaa harmaata ja keltaista!


Olohuoneeseen tuli koristetyynyjä H&M:n alesta. Musta ja keltainen molemmat 2,95/ kpl. Neiti innostui jälleen kun kamera kaivettiin esille! " Ota nallesta kuva!" ja sitä rataa :)

 


Meidän kissavauvat ei enää oikein o vauvoja vaan niistä on kasvanu mahdottomia vipeltäjiä. Muutaman viikon päästä ne suuntaavat uusiin kohtiin. Meille tulee varmaan tosi hiljaista!


Ja meidän pikkuneiti


On aina ihana lukea blogeja ja ihailla kauniita kotikuvia, meillä kuitenkin näyttää tällä hetkellä tältä.. Hallittua kaaosta vai mikä se nyt oli.. Näyttääks tutulta..?


Ja sit kun päästiin oikein vauhtiin..


Tuntuuko muistakin että tää tammikuu ei lopu IKINÄ! Itselle iski eilen kauhee flunssa, tällä hetkellä kurkku kipee, hartiat ja pää jumissa. Ei oikein innosta raivailla leluja ja tyhjennellä astioita koneesta. Helmikuu joutais kokonaan välistä, oiskin jo maaliskuu ja alkais aurinko jo lämmittää. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, pakko lähtee laittamaan pyykit tai kohta meillä olllaan ihan nakuna.

tiistai 22. tammikuuta 2013

Ihanaa ihanampi tunnustus

 
Sain ihka ensimmäisen tunnustuksen Nordland 146- blogista, piristi niiin tätä päivää. Kiitos kiitos <3 div="">
 
Tämän tunnustuksen tarkoitus on saada huomiota suhteellisen uusille blogeille, joilla on alle 200 lukijaa.


Tässä säännöt:


1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.

2. Valitse viisi (5) ihanaa blogia ( joilla on alle 200 lukijaa ) ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

3. Toivo, että ihmiset, joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.

Annamme tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille
 
Omani menee viidelle ihanalle blogille joihin olen koukussa heti ensimmäisen visiitin jälkeen, eli,
 
 
Huomenna taas töihin ja huomenna uusia kuvia tulossa!

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Arkistojen kätköistä tuunausprojekti

Arkistojen kätköistä löysin kuvat syksyisestä tuunausprojektista. Kyllästyin entisiin hupputuoleihin keittiössä, koska ne olivat aina likaiset ja päällisiä olisi saanut pestä viikoittin, jotta ne olisivat pysyneet siisteinä. Olen pitkään ihaillut kauniita tuunattuja pinnatuoleja ja erehdyinkin vierailemaan paikallisessa kierrätyskeskuksessa.

Sieltä löytyi kauniit bonanza pinnatuolit. Maksoin viidestä tuolista 30€ ja maalipurkista 15€ ja sillä rahalla meille saatiin uudet ruokapöydän tuolit. Ja tykätään kovasti! Tässä vaiheessa kuvaa tuoli on pintahiottu (vihreä väri ei oikein iskenyt!)

 
Vähän ajan päästä pintaan oli sudittu musta kiiltävä maali. Paras lopputulos olisi tullut ruiskumaaltessa, mutta olemme ihan tyytyväisiä. Ehkä joskus voi uudelleenkin maalata.

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kurkistus meidän huussiin

  
Meillä on jo pitkän aikaa syksyllä tehty vessaremppaa. En tiedä mikä henkinen häiriö rakentaessa on tullut, koska halusin sinisen vessan, mutta nyt tulee hieman raikkaampaa :) Ei ole oikein ollut remppaintoa ja vessan tekeminen on jatkuvasti pitkittynyt, mutta nyt viimein näyttää, että valmista tulee parin viikon sisällä. Tässäpä kurkistus tulevaan, kuvia tulee lisää kun valmista.
 
 
 

Vessanpöntön taakse tulee ihanaa "kiviseinää". Loput tuleekin sitten isolla kiiltävällä laatalla.



Näyttää jo nyt paljon raikkaammalta vaikka pari seinää on vasta laatoitettu. Keitiössä odottaa H&M:ltä ostetut somisteet, beiget käsipyyhkeet alesta 3€/pari sekä todella kauniit purkit. Lisäksi pientä luksusta tuikkukynttilöiden muodossa.

 

Kevättä kohti keltaisessa

 
Minulla on ollut nyt jo jonkin aikaa viehtymys keltaiseen väriin. Sainkin synttärilahjaksi vallilan ihanat keltaiset mandariini-verhot, jotka päätin nyt joulun jälkeen laittaa ikkunaan herättämään toiveita keväästä. Kauppoihin on jo muuten tullut ihania tulppaaneita, joita olen jo monesti himoinnut mutta en ole raaskinut ostaa, kun säästän remonttiin :)
  
 
 
Joulupukki toi lahjaksi superihanan Aarnion Pinja-valaisimen.
 

Viikonlopuksi taidan kuitenkin sortua ja ostaa nipun joko keltaisia tai valkoisia tulppaaneja, pinkitkin ois kivat...

tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta 2013

Hyvää uutta vuotta kaikille blogini lukijoille. Saa nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Lupauksia en ole mennyt tekemään, tai no ajattelin alkaa syömään vihanneksia enemmän :) Toiveita on sitäkin enemmän, katsotaan toteutuuko niistä mitkä(än)


Nyt sohvan nurkkaan sipsipussi auki ja new years eve-leffa pyörimään. Hömppäleffa, josta minäkin kovasti tykkään. Suosittelen!