perjantai 28. joulukuuta 2012

Meijän joulu

 Joulu tuli ja meni, tunnetusti supernopeasti ja flunssassa. Mies kävi neidin kanssa kotipihassaan sunnuntaina, minä jäin ahkerasti siivoamaan ja laittelemaan jouluruokia. Pidin perinteiset kinkunvalvojaiset, nautin hiljaisesta aamusta ja keittelin rauhassa kahvia, kannoin peiton sohvaan ja nautin muutaman kupin lisää kahvia ja katselin joulupukin kuumalinjaa ja muita hömppäohjemia.  Niin ja siivosin. Maanantaina kullanmurut palasivat kotiin ja alkoi meidän joulu.


 

Ruokailun jälkeen oli odotettu hetki, kun hyökättiin pakettien kimppuun. Voi sitä riemua..
 
 
Joulu paras lahja tuntui olevan brion junarata, jolla leikittiin koko pikkuväen voimin..
 
 
Junaa odotellessa... :)
  
Ja vaikka vilskettä on riittänyt.. Niin pitää muistaa myös rentoutua!
 
 
 

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kuluneella viikolla...

Meillä on ollut superkiireinen viikko. Sen lisäksi, että töissä on ollut hulinaa, niin kotonakin on ollut joulun valmistelukiireitä. Tässäpä kuvapläjäys, mitä on saatu aikaiseksi..

Viime viikonloppuna pikkujouluiltiin miehen työporukan pikkujouluissa


Ollaan myös aloiteltu joulusiivousta


Hoidettu kissavauvoja, kun mamma sai nisätulehduksen


Ja leivottu kaikkea hyvää jouluksi ja muuten vaan herkuteltu :)


Vessaremppakin on edistynyt hurjasti parin viikon aikana. Seinät alkaa olla levytetyt ja valmista pitäisi olla ennen uutta vuotta. Ainakin toivottavasti :) Eli kiirettä pitää ja sama meno jatkuu. Edessä ennen joulua vielä kuusipäiväinen työviikko, joulupiirakoiden paistaminen sekä saunan ja kylppärin peseminen. Nyt sauna lämpenemään.. Kuvat on inhottavan pimeitä, kiitos pimeiden päivien, mutta onneksi kohta alkaa jo kevät!!