lauantai 25. elokuuta 2012

Maata näkyvissä!

Tauko on pidetty ja nyt pitäisi taas palata arkeen ja kirjoittelemaan blogiini! Tauko on mennyt hommissa. Pihat ovat VIIMEINKIN valmiina! Tai valmiina ja valmiina, mutta paljon ollaan saatu aikaiseksi, jos ei muuta niin ainakin iso lasku. Muutaman kuvan ajattelin jo jakaa, mutta parempia kuvia tulossa, kunhan saadaan raivattua ja sipisteltyä loppuun .

Pihoista tuli hyvinkin simppelit, haluttiin jättää tilaa touhuamiselle ja istutusalueita on lähinnä vain talon vieressä. Kuusiaita istutettiin tontin ympärille rajaamaan piha-aluetta. Ja takapihan allas pitäisi saada vielä viimeisteltyä.


Istutusalueilla käytettiin ja käytetään paljon kuorikatetta ja pitäisikin levitellä loppujen istutuksien ympäri. Reunustamiseen käytimme paljon kiviä ja kuvasta puutuukin joitakin rajauksia, joita mies teki eilen pihallamme.


Taloa reunustaa kivet, joiden sisäpuolelle laitamme ensi kesänä istutuksia. Jonkin verran ollaan jo laitettukkin, mutta jätettiin jotain ensi kesällekin.


Takapiha on hyvinkin pelkistetty. Leikkimis- ja touhuamistilaa jätettiin paljon. Allaskin jää varmaan vielä keskeneräiseksi ja viimeinen silaus tehdään ensi keväällä. Takapihallakin on jo kiva nurmikon alku, jota ei kuvassa vielä näy. Ihanasti siis jo vihertää ja neljän vuoden kurassa elon jälkeen on aika uskomatonta, että meidänkin tontilla kasvaa nurmikko.

Mitäs muuta meille kuuluu.. Yksi kissostamme sairastui, ohjelmassa on aika suuri leikkaus reilun viikon päästä, silmää operoidaan ja toivotaan, ettei puhkea operaatiossa. Iloisiakin asioita kuuluu, neiti on oppinut potalle. Vahinkoja sattuu vielä luonnollisesti välillä, mutta ilman vaippoja uskaltaa jo kotona olla! Tällä hetkellä ollaankin kotona kun neiti on flunssassa ja sohven nurkasta katsellaan piirrettyjä :)


Muuten on meidän perheessä palattu arkeen. Neiti jatkaa päiväkodissa ja meillä aloitellaan vessan laatoitusremppaa kotona. Eli touhua riittää edelleen! Toivottavasti ennätän palata pian taas teille kirjoittelemaan!