tiistai 21. syyskuuta 2010

meillä edetään lentäen...

Mamma on saanut syysflunssa, joten eilinen päivä meni kuumeillessa. Tänään jo olo paljon parempi ja jotain on kotonakin saanut aikaan. Täytyy vain toivoa, ettei tauti tarttuisi Emiliaan.. No mitään fiksua asiaa ei tänään ole, mutta täytyy esitellä meidän neidin oppima uusi "taito". Kuvan laatu on todella huono, kuvasin sen kännykällä, mutta kai siitä jotain selvää saa. Eli kun ryömiminen ei ota onnistuakseen, yritetään lentäen :)

lauantai 18. syyskuuta 2010

Lasten päivillä

Käytiin perjantaina Emilian kanssa lasten päivillä Citymarketissa. Päivillä oli kaikkea pientä häppeningiä ja ihan kivoja alennuksia. Riemun kiljahduksia neidille aiheutti varsinkin elämän ensimmäinen ilmapallo. Lisäksi löydettiin tarjouksesta pinkki lentokone, jota ei päästetty kätösistä koko kauppareissun aikana.

Image and video hosting by TinyPic

Äidille löytyi alennuksesta kahvipensas, jossa oli todella kiva "ruukku", tai siis järkyttävän iso pahvimuki :) Pensas sai paikkansa keittiöstä. Laittelin myös kynttilöitä keittiöön syksyn "kunniaksi".

Image and video hosting by TinyPic

Kissoilla on nyt toistaiseksi ulkonaliikkumiskielto, joten meillä oli aika kiukkuinen ilmapiiri kissojen osalta aamulla. Kynnet heilui ja roikuttiin vähän joka paikassa, missä normaalisti ei saa olla..

Image and video hosting by TinyPic

Mies lähti tänään pelaamaan kavereiden kanssa pokeria, joten mamman illan ohjelma on aika lailla selvä. Kunhan Emilia menee iltaunille mamma käy tällaisen kimppuun:

Image and video hosting by TinyPic

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Viikon kuulumisia

Viikko on taas vierähtänyt tooosi nopsaan. Mies on ollut viikonlopun taas töissä, joten minä olen ollut täystyöllistetty Emilian kanssa. Sunnuntaina pakattiinkin sitten kimpsut ja lähdettiin pariksi päiväksi vanhempien luo, kattomaan mummia ja ukkia. Tuliaisia saatiin tietenkin. Emilia sai talveksi ihanan lämpimän toppapuvun.

Image and video hosting by TinyPic

Kaiveltiin mummin ja ukin varastoja ja löydettiin paljon meidän vanhoja leluja, joissa riitti neidillä ihmettelemistä..

Image and video hosting by TinyPic

Pusseista löytyi myös muovinen karhu ja sekös oli huvittavaa kun kaksi nallea tuijottelee toisiaan :)

Image and video hosting by TinyPic

Eilen tultiin illalla kotiin, tänään oli paluu arkeen, kun mies lähti suoraan yövuorosta kohti Karkkilaa isänsä kanssa. Odotellaan jo kuumeisesti milloin reissaajat palaavat. Tosin mies lähtee sitten melkein suoraan yövuoroon :D Aamulla vastassa oli ensimmäisenä purkamattomat laukut, joten tänään on siivoiltu, pesty pyykkiä jne jne. Reissaaminen on kivaa, mutta pakkaaminen ja laukkujen purkaminen ei ehkä sitä hauskinta touhua.

Image and video hosting by TinyPic

Sain muuten äidin avustuksella aloitettua Emilian villapaidan. Ihan kivasti on jo työ edennyt eilisestä!

Image and video hosting by TinyPic

Tänään siivoamisen lisäksi on ehditty jo ulkoilla. Pitkästä aikaa paistoi aurinko, joten mentiin aikaa kuluttamaan ulos. Emilia otti jopa torkut vaunuissa ja minä hyödynsin sen ajan siivoamalla pihaa. Eli sellainen viikon alku on ollut meillä. Nyt Emilia heräilee päikkäreiltään, joten maidon lämmitykseen mars!

Image and video hosting by TinyPic

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Pirteä ulkoilupäivä

Tänään herättiin aamulla siihen ihanuuteen, että ulkona paistoi aurinko. Syysfiilikset katosivat kyllä heti ja lähdettiin ulkoilemaan lähes tulkoon koko perhe.

Yritetään Ronia opettaa nätisti kulkemaan vaunujen kanssa, joten ensin otettiin harjoittelua hihnassa. Sujuu jo hyvin ja uskaltauduttiin jo ihan kolmistaan lenkille. Herra käveli kiltisti vaunujen vierellä. Emilia on oppinut pikku hiljaa istumaan tuettuna. Enää ei vaunuissa viihdytä makaillen, vaan kaikki pitää nähdä mitä ympärillä tapahtuu.

Image and video hosting by TinyPic

Kun hihnaharjoitukset oli suoritettu, laskin koiran vapauteen ja lähdettiin peltolenkille. Sadan metrin päässä meiltä on ihanat maalaismaisemat, jossa koira saa juosta vapaasti. Tälläiset näkymät on suoraan meidän pihalta.

Image and video hosting by TinyPic

Pellolla seuraan liittyi Tikru herra ja jatkoi meidän kanssa lenkkeilyä

Image and video hosting by TinyPic

Pellolla on kyllä ihanaa. Pellolle johtaa meiltä suht hyvä tie joten vaunuillakin pääsee tosi hyvin. Arvatkaa vaan nauttiiko herra kun saa juosta vapaana. Neiti vaan ihmettelee kun Roni juoksee keppien kanssa ympäriinsä :) Ja mammakin nauttii!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kotiin tullessa Tikru kiusasi herraa koko matkan, jättäytyi tahallaan jälkeen ja sitten sinkaisi puuhun hirveetä juoksua. Arvatkaa vaan ärsyttääkö koiraa :) Taku löytyi myös kotimatkalla.

Image and video hosting by TinyPic

Eli ihana päivä on ollut, käytiin iltapäivällä moikkaamassa työkavereita miehen ja Emilian kanssa ja ilta oltiin taas ulkona, mies maalasi ja minä kynin koiraa (siis harjasin furminaattorilla). Emilia nukkui vaunuissa. Huomenna pitäisi taas aurinko paistaa. EHKÄ joo mennään ulos!

tiistai 7. syyskuuta 2010

Syysfiilistä

Täällä edelleen podetaan syysfiilistä. Onneksi viikonloppuna paistoi aurinko ja ulkoiltiin koko perheen voimin ja käytiin miehen veljen luona.

Syksyllä tulee aina kauhee into lukemiseen. Viimeisin ihanuus, jonka luin oli Eve Hietamiehen uusin, Yösyöttö. Ehdottomasti paras ja hauskin kirja, jonka olen lukenut pitkään aikaan. Sain kirjan lahjaksi vanhemmiltani ja jäin heti koukkuun. Koko kirja tuli luettua muutamaan päivään ja kun pääsin viimeiselle sivulle tuli jo haikea olo. Oli ihana lukea Antin ja Paavon kommeluksia ja siitä, miten mies pärjää jäädessään yksin hoitamaan pientä vauvaa. Kannattaa lukea.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään piti lähteä vaunulenkille naapurin kanssa, mutta olin ihan järkyttävän kipeä aamulla. Ei kyllä yhtään nostattanut fiilistä. No onneks aamukankeus alkaa jo vähän helpottaa :)Otetaan huomenna uusi yritys.

Sisälle oli vielä eksynyt ränsistynyt perhonen, varmaan kyllä kesän viimeinen. Huvitti kun katselin kuvaa perhosesta, et sekin oli niin raihnainen, että taisi silläkin olla aika lailla syysfiilikset :D

Image and video hosting by TinyPic

Piristykseksi loppuun ihana auringonlasku viime viikolta. Katseltiin Emilian kanssa takapihalla kun koko taivas oli täysin pinkki.

Image and video hosting by TinyPic

torstai 2. syyskuuta 2010

Uutta meikkipussissa

Tänään käytiin Emilian kanssa shoppailemassa. Lähinnä ruokaostoksilla ja juostiin erinäisillä asioilla, mutta käytiin samalla myös postista Yves Rocherin pakettini.

Viime Yves Rocherin kirjeessä tuli näyte uudesta meikkiseerumista, johon ihastuin heti. Tuote oli kevyt, mutta peittävä. Tilain kerralla koko kolmiosaisen sarjan, johon kuului pohjustusvoide, peitevoide sekä kyseinen meikkivoide. Ehdin jo tänään testata koko sarjaa ja tykkään edelleen. Kunhan saan Emilian yöunille täytyy sitten sipaista kynsiin jotakin näistä alesta ostamaani kynsilakkaa.

Image and video hosting by TinyPic

Joensuussa on satanut melkein koko alkuviikon eikä olla päästy Emilian kanssa lenkkeilemään. Tai yleensäkään kauheesti ulkoilee. Joo tympeetä. Katellaan vaan ikkunasta kun ulkona sataa vettä. Toisaalta kiva välillä näin. Saa jo lämmitellä leivinuunia ja sytytellä kynttilöitä hämärtyviin iltoihin.

Image and video hosting by TinyPic

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Täällä taas!

Pieni blogitauko pidetty, maanantaina palattiin arkeen kun mies palasi töihin viiden viikon vapaan jälkeen. Viimeiset pari viikkoa on mennyt kotia laitellessa, raksaillessa. Mies on rakentanut katosta haloille varaston yhteyteen. Minä taasen olen keskittynyt maalaamiseen, nimittäin meidän talossa on vielä hieman maalattavaa. Onneks kohta on sekin maailman inhottavin homma ohi.

Image and video hosting by TinyPic

Emilia kasvaa kovasti, eteenpäin ei vielä päästä, mutta neiti on keksinyt uuden tyylin edetä, meillä mennään eteenpäin kierien :)Molemmat ollaan oltu vähän flunssaisia, mutta onneks mitään järkyttävää räkätautia ei ainakaan toistaiseks ole vielä tullut.

Image and video hosting by TinyPic

Emilialle sain jo ostettua kaikki syksyn vaatteet. Syksyksi ulkoilupuvuksi ostin Tutan pörrönallepuvun, siitä varmaan kuvia myöhemmin. Muita shoppailuja oli muun muassa tämä ihana pikkuset sarjan body ja hm pöksyt.

Image and video hosting by TinyPic

Itselle tänään tilasin bubbleroomilta syksyksi takin.

Image and video hosting by TinyPic

Kauhiasti on mielessä eri postausjuttuja, mitä pitäis tehdä. Nyt kun on taas paluu arkeen niin ehkä ehtiikin paremmin :)