maanantai 24. toukokuuta 2010

Toukokuun paloja

Toukokuussa oli pitkä väli ettei tullut blogia päiviteltyä, niin ajattelin laittaa parhaita paloja toukokuulta :) Oltiin siis vanhempien luona viettä Emilian kanssa aikaa ja nautittiin helteistä ulkona! Saatiin lahjaksi Gracon matkarattaat ja kuinka kätevät ne ovatkaan yhdistettynä Gracon turvaistuimeen.



Myös Roni oli meidän mukana nauttimassa maaseutuelämästä ja voi sitä riemua :D



Mutta ihana oli tulla takaisin kotiinkin! Neiti on kasvanut kovasti ja pää pysyy jo reippaasti pystyssä!




Toukokuussa koitti ihanuus ja saatiin kotiimme terassi! Sitä on odotettu ja odotettu ja viimeinkin kirvesmiehet kävivät huhkimassa helteiset päivät takapihallamme!




Hellepäivät vietettiinkin Emilian kanssa ulkona!




Parin viikon päästä kun mies on viimeinkin vapaalla, lähdemme metsästämään terassille kalusteita, istutuksia jne!

Eli tällaista oli meidän toukokuu! Ihanaa on ollut ja odotellaan taas lämpimiä päiviä ja et päästään laittaa pihoja jne. Kuvia pihasta sit ku on valmiimpi!

tiistai 18. toukokuuta 2010

Anna-Emilia Aleksandra

Kauheen pitkä aika on vierähtäny viime postauksesta ja nyt taas päästään arkeen kiinni kun kaikenlaista hulinaa on ollu. Tänään jopa kaivoin ompelukoneenkin esille :) Ensin meillä oli siis kastajaishulinat jossa neiti sai nimekseen Anna-Emilia Aleksandra, ystävien kesken pelkkä Emilia :) Sit Emilia sai kurkunpääntulehduksen ja kun siitä selvittiin, niin käytiin viettämässä useampi päivä maalla mummin ja ukin luona. Nyt sitten on kotiuduttu.

Pitää yrittää siirrellä kesäfiilistelykuvia jne koneelle niin sais uuden postauksen tehtyä, nyt tälleen vaan pikaisesti ilmoitellaan et hengissä ollaan :)